Lordi

piesne (173)

  texty (97) / preklady (45)
  akordy (6) / taby (29)
  noty (0) / slideshow (0)

články (31)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Lordi:
V pardubickém Ideonu řádili démoni, Lordi se loučili s českými fanoušky - Vydáno včera Zcela zaplněný sál Ideonu v Pardubicích byl čtvrtou a zároveň ... - ireport.cz


Lordi:
Lordi bavili v Roxy hororovou show. Album Sexorcsism představí i v dalších
českých městech
- Vydáno před 23 hodinami Finská skupina Lordi, která je známá svými extravagan... - ireport.cz


Bryan Adams:
Na co se těšit v listopadu: Lordi zahrají čtyřikrát, Bryan Adams míří
do Ostravy, Coldplay do kin
- Vydáno 01.11.2018 | autor: Andrea Černá Ani v listopadu nebude o zajímavé konce... - ireport.cz


Lordi:
Finští Lordi na albu "Sexorcism" odhalují všechny odstíny záhrobního sexu - Vydáno: 07.06.2018 19:30 v sekci Recenze - Ondřej Hricko Od úspěchu v Eurovizi uplyn... - musicserver.cz


Eurovision Song:
6 největších úletů z Eurovize: Finští démoni, irský krocan i blyštivý
travestita z Ukrajiny
- 12. května 2018 5:55 I když jde o soutěž o nejlepší píseň, hudba není jediným ... - super.cz


Lordi:
LORDI vydávají 25. května novou desku - vydávají 25. května novou desku "Sexorcism". Ochutnávku v podobě klipu ke skladbě ... - metalopolis.net


Lordi:
Nové album LORDI ohlášeno na květen, mrkněte se na - spark News, lordi 08.03.18 15:59 Nové album LORDI ohlášeno na květen, mrkněte se na... - spark-rockmagazine.cz


Accept:
Report z Metalfest Open Air 2016 v Plzni - Pamatujete na rok 2010, kdy se Metalfest Open Air konal poprvé? Tenkrát byl součást... - rockmag.cz


Kabát:
TOPFEST 2012 v znamení skvelých show skupín NIGHTWISH, KABÁT a LORDI ! - Na Topfeste stále prší. Tak táto veta už po 9.ročníku platiť nebude! Uplynulý ro...


Lordi:
Topfest odštartoval, na piešťanskom letisku vystúpili Lordi - V piatok na obed na letisku v Piešťanoch odštartoval 9. ročník festivalu Topfest, k...


 

Lordi

Fanúšikov: 47



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Lordi:
Diskografia - Lordi:
2018 album SEXORCISM / CLEAR VINYL [VINYL] [VINYL]
2018 album SEXORCISM / LTD.DIGIPAK [DIGIPACK]
2018 album SEXORCISM / RED VINYL [VINYL] [VINYL]
2018 album SEXORCISM / LTD.BOXSET
2016 album MONSTEREOPHONIC (THEATERROR VS. DEMONARCHY)

Album:
2016 Album MONSTEREOPHONIC- [VINYL]
2016 Album MONSTEREOPHONIC-THEATERRO [VINYL]

album:
2016 album Monstereophonic (theaterror Vs. Demonarchy) ...
2015 album THE AROCKALYPSE

Album:
2014 Album SCARE FORCE ONE [VINYL]

album:
2014 album SCARE FORCE ONE LTD. [DIGIPACK]
2013 album TO BEAST OR NOT.. -DIGI- [DIGIPACK]
2010 album BABEZ FOR BREAKFAST
2010 album GET [VINYL]
2010 album GET HEAVY

Album:
2009 Album ZOMBILATION/GREATEST HITS '2009

album:
2008 album Deadache (ltd.edition)
2008 album Deadache
2006 album The Arockalypse
2005 album Monster Show
2003 album Get Heavy 2003
1987 album ZOMBILATION/GREATEST HITS '2009
1984 album MONSTERICAN DREAM '2004
1970 album AROCKALYPSE '2007 special edition

dvd:
2006 dvd THE MARKET SQUARE MASSACRE

ine:
2018 ine SEXORCISM (GREEN MARBLE) [VINYL]
2011 ine LOGO [HRNČEK]

singel:
2015 singel WHO'S YOUR DADDY?

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2018VINYLLORDISEXORCISM (GREEN MARBLE) [VINYL]46.34 EUR
2018CDLORDISEXORCISM46.22 EUR
2018CDDLORDISEXORCISM23.19 EUR
20182xVINYLLORDISEXORCISM (CLEAR VINYL) [VINYL]36.81 EUR
20182xVINYLLORDISEXORCISM (RED VINYL) [VINYL]36.81 EUR
2016CDGLORDIMonstereophonic (theaterror Vs. Demonarchy)20.64 EUR
2016CDLORDIMonstereophonic (theaterror Vs. Demonarchy)30.08 EUR
20162xVINYLLORDIMONSTEREOPHONIC (THEATERROR VS. DEMONARCHY) (CLEAR [VINYL]33.00 EUR
20162xVINYLLORDIMONSTEREOPHONIC (THEATERROR VS. DEMONARCHY) [VINYL]33.00 EUR
2015CMLORDIWHO'S YOUR DADDY?9.21 EUR
2015VINYLLORDIGET HEAVY (180 GR.BLACK VINYL) [VINYL]45.74 EUR
2015CMLORDIWHO'S YOUR DADDY?10.27 EUR
2014CDDLORDISCARE FORCE ONE20.64 EUR
2013CDDLORDITO BEAST OR NOT TO BEAST20.64 EUR
2012CDLORDIDEADACHE25.25 EUR
2010CDLORDIBABEZ FOR BREAKFAST17.24 EUR
20093xCD+DVDLORDIZOMBILATION: THE GREATEST CUTS (2CD + DVD)(LIMITED67.48 EUR
2009CDLORDIBABEZ FOR BREAKFAST16.82 EUR
2008CDLORDIDEADACHE + 151.24 EUR
2008CDLORDIDEADACHE14.86 EUR
20082xCDLORDIDEADACHE + 1 [LTD]66.24 EUR
2007CDLORDIGET HEAVY (BONUS TRACK) (JPN)55.17 EUR
2006CDLORDIDEADACHE17.31 EUR
2006DVDLORDIMARKET SQUARE MASSACRE18.98 EUR
2006CDLORDITHE AROCKALYPSE9.99 EUR
2003CDLORDIGET HEAVY (BONUS TRACK) (REIS)25.25 EUR
2003CDLORDIGET HEAVY17.48 EUR
0CDLORDIAROCKALYPSE32.82 EUR
0CDLORDIAROCKALYPSE SPECIAL EDITION (JPN)95.96 EUR
0CDLORDIBABEZ FOR BREAKFAST (JPN)69.44 EUR
0CDLORDITO BEAST OR NOT TO BEAST38.28 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Lordi - Hard Rock Hallelujah (Finland) 2

Lordi - It Snows In Hell

Lordi - Who's Your Daddy

Lordi - Would You Love A Monsterman (200

Lordi - Hard Rock Hallelujah Special Edi

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Diwa Swina

Novidis, Bubulacka, Dievca, ze to jede! Aspon
vidim, ze z tvojho hudobneho vk... viac

Diwa Swina

Novidis, Bubulacka, Dievca, ze to jede! Aspon
vidim, ze z tvojho hudobneho vk... viac

BuBuLaCkA

rok dozadu som na nich fičala ako besná :) ... viac

Music_Domii_xP

No a ? Sa priznám ja nepočúvam fakt že IBA
metal hard rock a spol. ale Lo... viac

fujko

proste ja pocuvam iba metal a tak to ma byt
bnemozem pocut inu pisesen lebo b... viac

rici

lordi je najlepsia skupina je super najviac sami
paci ox ... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Lordi Sexorcism (green marble) [vinyl]
VINYL Sexorcism
(green
marble)
[vinyl]
2xVINYL Lordi Sexorcism (clear vinyl) [vinyl]
2xVINYL Sexorcism
(clear
vinyl)
[vinyl]
CDD Lordi Sexorcism
CDD Sexorcism
2xVINYL Lordi Sexorcism (red vinyl) [vinyl]
2xVINYL Sexorcism
(red
vinyl)
[vinyl]
CD Lordi Monstereophonic (theaterror vs. demonarchy)
CD Monstereop
honic
(theaterro
r vs.
demonarchy
)
CDG Lordi Monstereophonic (theaterror vs. demonarchy)
CDG Monstereop
honic
(theaterro
r vs.
demonarchy
)



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist