Miro Žbirka

piesne (261)

  texty (202) / preklady (24)
  akordy (156) / taby (9)
  noty (8) / slideshow (3)

články (390)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Miro Žbirka:
Žbirka si půjčil muzikanty od McCartneyho - Žbirka si půjčil muzikanty od McCartneyhoFotogalerie (10) Autor: Iva Boková 11.01.... - abradio.cz


Miro Žbirka:
Miro Žbirka natáčel nový singl znovu v Abbey Road - Miro Žbirka natáčel nový singl znovu v Abbey Road Vydáno: 13.01.2018 14:56 v sek... - musicserver.cz


Lenka Filipová:
Lenka Filipová po nemoci opět vystupuje a změnila image - 13. prosince 2017 16:06 Zpěvačka Lenka Filipová (63) se po téměř roční přestá... - idnes.cz


Miro Žbirka:
Miro Žbirka v knize "Zblízka" dokazuje, že hudba je pro něj vším - Vydáno: 06.12.2017 13:24 v sekci Recenze - Milan Menčík I když kniha Miro Žbirky "Z... - musicserver.cz


Miro Žbirka:
Důležité nejsou ceny, ale kvalitní hudba, říká Miro Žbirka. Ve Zlatém
slavíkovi kdysi porazil i Karla Gotta
- „Ocenění nejsou důležitá. Důležité je nahrát co nejkvalitnější skladbu,... - rozhlas.cz


Miro Žbirka:
Žbirka: Můj stav se zhoršoval. Bál jsem se, jestli to organismus zvládne - 18. listopadu 2017 0:02 Strach o život, rychlý převoz soukromým letadlem z Londýna... - idnes.cz


Miro Žbirka:
Žbirkova Martha z hitu Čo bolí, to prebolí: Proč zmizela z hudebního
světa!
- Tajná oslava 65. narozenin Mira ŽbirkyTajná oslava 65. narozenin Mira ŽbirkyMiro Žbi... - blesk.cz


Miro Žbirka:
Miro Žbirka zažil včera veľké prekvapenie - Manželke Mira Žbirku Katke sa podarilo veľké prekvapenie. K spevákovym 65. narodenin... - Rado Messa


Miro Žbirka:
Žbirkova oslava 65. narozenin: Popřála mu rodina, ale… Nejstarší dcera
chyběla!
- Zpěvačka MarthaŽbirkova nejstarší dcera DenisaMiro Žbirka představil na oslavě sv... - blesk.cz


Miro Žbirka:
Žbirka se opět chystá do londýnského studia Abbey Road - Aktualizace: 26.10.2017 17:51 Vydáno: 26.10.2017, 16:44 foto Ilustrační foto - Slo... - ceskenoviny.cz


 

Miro Žbirka

Fanúšikov: 33



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Miro Žbirka:
Diskografia - Miro Žbirka:
2016 Album 22X2 - 1.DIL [VINYL]
2016 Album 22X2 - 2.DIL [VINYL]
2015 Album MODRY ALBUM [VINYL]

album:
2015 album ZBIRKA MIROSLAV MIRO 2LP (POŠKODENÝ ROH OB...
2015 album MIRO
2011 album SMOLIARI / DVAJA (FONTANA PRE ZUZANU)
2010 album NEMODERNý CHALAN / CHLAPEC Z ULICE
2010 album MODRY ALBUM/SLIDEPACK
2010 album Balíček snov + Keď sa raz oči dohodnú
2009 album Empatia
2008 album Like A Hero-the Best Of 08
2008 album Roky A Dni
2008 album Sezonne Lasky / Light Of My Life [2cd]
2008 album Doktor Sen / Doctor Dream [2cd
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2008 album Nejvetsi Slovenske Hity 60.-70
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Zrejme Letos Nikde Nejsou
2007 album Best Of Okey Vianoce
2007 album 22x2 The Best Of Miro Zbir
2007 album Hit storočia [2CD]
2006 album GOLD
2006 album Zamilovaná
2005 album SK Hity 2
2005 album Dúhy [DIGIPACK]
2004 album Live [CD]
2003 album Best of ´93 - ´03
2001 album Modrý album
2000 album Best of 2
1999 album Songs For Boys & Girls
1998 album MODUS komplet 1
1995 album 22 DNI THE VERY BEST OF ...
1994 album Samozrejmý svet
1993 album Songs For Children
1980 album Doktor Sen

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2013 dvd Happy Birthday
2006 dvd Dúhy & DVD The Best Of Tour
2004 dvd Live [DVD]

ine:
2011 ine SYMPHONIC ALBUM [VINYL]
1985 ine EMPATIA-DVD/SLIDEPACK

kniha:
2013 kniha Co bolí, to přebolí
2012 kniha Čo bolí, to prebolí

kompilacia:
2017 kompilacia LEGENDARNI CESKOSLOVENSKE SLAGRY - DU
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2012 kompilacia COMPLETE BOX/15CD
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Zima Zima
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia SK HITY 2008
2008 kompilacia Leto Je Leto
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia BOOM HITY 1
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia SK HITY 5
2007 kompilacia Rádio Expres Hity 01
2007 kompilacia Havěť všelijaká 2
2007 kompilacia Písničky pro tebe
2007 kompilacia Miluj
2006 kompilacia SK HITY 4
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia Tv a Film Hity [2CD]
2006 kompilacia SK HITY 3
2006 kompilacia Všechno bude fajn
2006 kompilacia Máš chuť majoránky
2006 kompilacia Balada o poľných vtákoch
2005 kompilacia SK HITY 1 /FIRST RELEASE/
2005 kompilacia Čo bolí to přebolí
2005 kompilacia SK HITY 1 /2.VERZIA/
2005 kompilacia CZ Superhity 2005/1

singel:
2008 singel Vieš byť zlá /EP

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2003CDZBIRKA MIROSONGS FOR CHILDREN /SK15.88 EUR
2001CD ŽBIRKA MIRO2X22 DNÍ BEST OF 2CD15.00 EUR
2001CD ŽBIRKA MIROGOLD7.95 EUR
0KAZETAZBIRKA MIROMODRY ALBUM 200110.58 EUR
0KAZETAZBIRKA MIROLIVE 200410.21 EUR
0CDZBIRKA MIRO22 DNI - VERY BEST OF 199520.81 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xVINYL Zbirka Miroslav 22x2 - 2.dil [vinyl]
2xVINYL 22x2 -
2.dil
[vinyl]
2xVINYL Zbirka Miroslav Modry album [vinyl]
2xVINYL Modry
album
[vinyl]
2xVINYL Zbirka Miroslav Miro 2lp
2xVINYL Miro 2lp
2xCD Zbirka Miroslav Miro
2xCD Miro
2xDVD Zbirka Miroslav Happy birthday
2xDVD Happy
birthday
KNI Žbirka Miroslav Čo bolí, to prebolí
KNI čo bolí,
to
prebolí

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Miro Žbirka - 22 dní

Miro Žbirka a Marika Gombitová - Nesp

Miroslav Žbirka - Atlantída

Miro Zbirka, Martha - Co boli to preboli

Miroslav Žbirka a Marika Gombitová - V

Miroslav Žbirka - Prvá
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

STANLEY

Dosť odvážne tvrdenie. Také zlé to nebude, aj
po roku 1989 nahral nieko... viac

domča

mala som ho aj tu čest spoznataj osobne pretože
skoro po každom koncerte s... viac

domča

myslim si že meky žbirka je ten najlepši spevak
na svete a môj najobluben... viac


Myslim si ze Zbirka po 89roku nenahral ani jeden
dobry album.posledna jeho do... viac


Miroslav Žbirka O rodný kraj ... viac

Igor

Skoda ze si viac nevsima Mariku a velka skoda, ze
ju vzdy len zneuzije a poto... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Atlantída - akordy a text

V slepých uličkách - akordy a text

Čo bolí, to prebolí. - akordy a text

22 Dní - akordy a text

Biely kvet - akordy a text

22 dní - akordy a text

Balada o poľných vtákoch - 2 - akordy a text

Každý deň budú vraj Vianoce - text

Balada o poľných vtákoch - akordy a text

Tvoj svet je môj (Ordinácia v ružovej záhrade) - akordy a text

Atlantída - miro zbirka - text

Fair Play - akordy a text

Ty a ja - akordy a text

Nespáľme to krásne v nás - akordy a text

Ako obrázok - lepsie - akordy a text

Ako obrázok - akordy a text

Tri slová (Neberte nám princeznú) - akordy a text

Tento Song - akordy a text

Na múre sedíš pri mne - akordy a text

Zažni - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist