Lenka Filipová

piesne (118)

  texty (113) / preklady (1)
  akordy (36) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (84)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Lenka Filipová:
Každý z nás je na světě už poněkolikáté, věří Lenka Filipová - SDÍLET NA FB 21. března 2019 16:01 Lenka Filipová (65) přiznala, že věří na min... - idnes.cz


Lenka Filipová:
Lenka Filipová s keltskými baladami vyprodala brněnské Sono - Vydáno před 18 hodinami Nejen keltské balady, které na své poslední album Op... - ireport.cz


Lenka Filipová:
Lenka Filipová: Uchvátili ma vibrácie keltských piesní - Obľúbená speváčka koncertovala v Košiciach. 16. mar 2019 o 0:00 Tatiana Snitkov... - korzar.sme.sk


Lenka Filipová:
Lenka Filipová na albu "Oppidum" osobitou formou představuje keltskou kulturu - Vydáno: 14.01.2019 00:00 v sekci Recenze - Josef Martínek Po patnácti letech bez stud... - musicserver.cz


Lenka Filipová:
TOP 8 videoklipů týdne: Lenka Filipová přezpívala Paula Simona, její
dceři Lenny se stýská po domově
- Vydáno před 3 hodinami | autor: Andrea Štipčáková Aktu lní přehled videokli... - ireport.cz


Lenka Filipová:
HUDBYLenka Filipová na novom albume Oppidum oživuje príbehy z keltskej
minulosti
- Po neuveriteľných pätnástich rokoch prichádza speváčka a gitaristka Lenka Fil... - music-zone.eu


Lenka Filipová:
Lenka Filipová láká na album keltských balad novinkou "Na cestě".
Výtečný text napsal David Stypka
- Vydáno: 05.11.2018 08:35 v sekci Video - Josef Martínek SDÍLET: Uložiť Patn... - musicserver.cz


Lenka Filipová:
Lenka Filipová nezpívá keltské balady na albu Oppidum náhodou - Aktualizace: 30.10.2018 15:38 Vydáno: 30.10.2018, 15:20 foto Zpěvačka a skladatelka ... - ceskenoviny.cz


Lenka Filipová:
Lenka Filipová po nemoci opět vystupuje a změnila image - 13. prosince 2017 16:06 Zpěvačka Lenka Filipová (63) se po téměř roční přestá... - idnes.cz


Lenka Filipová:
Česká speváčka po vážnej diagnóze: S parochňou na hlave... Takto ju
zmenila choroba!
- Lenka Filipová Lenka Filipová včera o 06:00 FOTO vnútri! PRAHA - Začiatk... - topky.sk


 

Lenka Filipová

Fanúšikov: 7



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Lenka Filipová:
Diskografia - Lenka Filipová:
2018 album OPPIDUM

Album:
2015 Album BEST OF [VINYL]

album:
2014 album BEST OF

Album:
2014 Album BEST OF / DIGIPACK [DIGIPACK]

album:
2013 album CONCERTINO NA NADRAZI
2011 album SVET SE ZBLAZNIL/SLIDEPACK
2011 album SVET SE ZBLAZNIL/SLIDEPACK
2010 album CONCERTINO 2010
2010 album CLASSIC, ACOUSTIC
2008 album Recital - Live /dvd+cd/
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Zrejme Letos Nikde Nejsou
2007 album Severni Vitr
2006 album Zamilovaná
2006 album Den, kdy se vrátí láska
2005 album Best Of
2004 album Částečné zatmění srdce (reedice)
2003 album Tisíc způsobů jak zabít lásku
2000 album Lenka/quo vadis
1997 album Svět se zbláznil
1995 album CONCERTINO 2
1994 album 1982-1992
album Lidové písničky

dvd:
2006 dvd CZ POP HISTORY

ine:
2018 ine OPPIDUM [VINYL]
2009 ine Lenka Filipová - Live

kompilacia:
2017 kompilacia LEGENDARNI CESKOSLOVENSKE SLAGRY - DU
2017 kompilacia BLAHOPREJEME
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Kralovny Popu Vsech
2008 kompilacia Leto Je Leto
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Nejlepsi Vyber 90.let...
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1+2
2007 kompilacia Den, kdy se vrátí láska [2007]
2003 kompilacia Naše hity 5

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2018VINYLFILIPOVA LENKAOPPIDUM [VINYL]22.56 EUR
2018CDFILIPOVA LENKAOPPIDUM16.72 EUR
20132xCD+DVDFILIPOVA LENKACONCERTINO NA NADRAZI17.98 EUR
2011CDFILIPOVA LENKASVET SE ZBLAZNIL/SLIDEPACK5.24 EUR
2010CDFILIPOVA LENKACONCERTINO11.81 EUR
20103xCDFILIPOVA LENKACLASSIC, ACOUSTIC & FOLK22.56 EUR
2009CDFILIPOVA LENKAOVER THE RAINBOW11.98 EUR
20082xDVDFILIPOVA LENKALIVE16.91 EUR
20052xCDFILIPOVA LENKABEST OF7.40 EUR
2004CDFILIPOVA LENKACASTECNE ZATMENI SRDCE9.99 EUR
1997CDFILIPOVA LENKASVET SE ZBLAZNIL9.99 EUR
1995CDFILIPOVA LENKACONCERTINO 2 RUZNI/INSTRUMENTAL11.27 EUR
08xCD+DVDFILIPOVA LENKAOD A DO Z69.82 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Karel Zich a Lenka Filipová Mosty

Prý se tomu říká láska

Lenka Filipová - Zamilovaná

Lenka Filipová - Prý se tomu říka l

Lenka Filipová - Až budem to mít ...

Lenka Filipová & Karel Zich - Mosty

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


oakordovala som Favorit.zvladne aj
začiatočník.len som tu dnes 1.raz a nev... viac


oakordovala som Favorit.zvladne aj
začiatočník.len som tu dnes 1.raz a nev... viac


oakordovala som Favorit.zvladne aj
začiatočník.len som tu dnes 1.raz a nev... viac


oakordovala som Favorit.zvladne aj
začiatočník.len som tu dnes 1.raz a nev... viac

emila

prečo sa nedá stiahnuť pieseň možná... viac

jurasko

Bol som na vystupenie v Kremnici a bolo to
vynikajúce,len škoda že tak kr... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Šmoulí song - text

Mosty - akordy a text

Prý se tomu říká láska - akordy a text

Zamilovaná - akordy a text

Zamilovaná - pro začátečníky - akordy a text

Prý se tomu říka láska - akordy

Až budem to mít - akordy a text

Prý se tomu říka láska - akordy a text

Za všechno může čas - akordy a text

Možná - akordy a text

Věnování - akordy a text

Dobrý Bůh to ví - akordy a text

Málo Mám - akordy a text

Blázni se radujou - akordy a text

Ať žije show - akordy a text

Částečné zatmění srdce - akordy

V šálku čaje na Srí Lanku - akordy a text

Tisíc způsobů jak zabít lásku - akordy a text

Je l´aime a mourir - text

Az budem se mit - text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Filipova Lenka Oppidum [vinyl]
VINYL Oppidum
[vinyl]
CD Filipova Lenka Oppidum
CD Oppidum
2LP Filipova L. Best of
2LP Best of
3CD Filipova L. Best of
3CD Best of
2xCD+DVD Filipova Lenka Concertino na nadrazi
2xCD+DVD Concertino
na nadrazi
CD Filipova Lenka Svet se zblaznil/slidepack
CD Svet se
zblaznil/s
lidepack



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist