Pavlína Filipovská

piesne (16)

  texty (15) / preklady (0)
  akordy (8) / taby (0)
  noty (1) / slideshow (0)

články (2)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Pavlína Filipovská:
Neumím žít v něčem, co nefunguje, přiznala Pavlína - 12. ledna 2018 0:02 Třikrát se vdala, přitom se o dcery starala celé jejich dětstv... - idnes.cz


Pavlína Filipovská:
Herečka a zpěvačka Pavlína Filipovská: Byla jsem herečkou, ale také
uklízečkou
- Herečka a zpěvačka Pavlína Filipovská: Byla jsem herečkou, ale také uklízečkou ... - denik.cz


50 Cent:
Nové desky pro 19. týden 2014 - Vydáno: 04.05.2014 14:17 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková ... - musicserver.cz


Iveta Bartošová:
Blíži sa Vianočný koncert roka 2006 - Veľkolepý vianočný koncert sa uskutoční 6.decembra 2006 o 19.00 v Športovej hale P...


Pavlína Filipovská:
Nedožité Šlitrovy osmdesátiny připomněla semaforská premiéra - Nedožité Šlitrovy osmdesátiny připomněla semaforská premiéra PRAHA - Slavné ... - ceskenoviny.cz


 

Pavlína Filipovská

Fanúšikov: 0



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Pavlína Filipovská:
Diskografia - Pavlína Filipovská:
2000 album Zlaté hity
1996 album Starci A Klarinety

kompilacia:
2017 kompilacia LEGENDARNI CESKOSLOVENSKE SLAGRY - DU
2016 kompilacia Legendární Československé Šlágry
2010 kompilacia ŠLÁGR REVUE - 60.LÉTA
2009 kompilacia Nejvetsi Hity 2
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 60.léta
2003 kompilacia Naše hity 5

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Včera neděle byla

Pavlína Filipovská & Josef Zíma - Nej

Pavlína Filipovská - Pojďte se mnou v

Světové Vánoce - Pavlína Filipovská

karel gott a pavlina filipovska - straho

Černý Petr - Nej, nej, nej - Josef Zí

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Stan

Z tohodle by me rozbolely zuby.... viac

Hurty

Kto si prosím ?a m.m odpíš mi teda ozvi sa mi
prosím na moju adresu viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Suchy Jiri Slitr Jiri Nejvetsi hity 2
CD Nejvetsi
hity 2



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia