Lenny Kravitz

piesne (226)

  texty (158) / preklady (33)
  akordy (29) / taby (27)
  noty (0) / slideshow (1)

články (129)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Lenny Kravitz:
Lenny Kravitz príde s 'Here to Love“ Tour aj na Slovensko - Lenny Kravitz príde s "Here to Love“ Tour aj na Slovensko 16. 10. 201... - ahudba.sk


Lenny Kravitz:
LUXUSNÉ BÝVANIE Lennyho Kravitza: Žije medzi opicami a kravami v haciende v
Brazílii
- Lenny Kravitz kašle na luxus. Luxusu a zhonu mal už plné zuby, a tak si povedal dosť... - pluska.sk


Lenny Kravitz:
Lenny Kravitz v šoku Tajná svatba jeho krásné dcery a hvězdy Fantastických
zvířat
- Předchozí Další 29. května 2019 ? 16:16Sdílej: Podle amerického magazínu US Wee... - blesk.cz


Lenny Kravitz:
Extravagantný fešák a oceňovaný hudobník Lenny Kravitz má 55 rokov - Rodičia boli z umeleckej brandže, a tak Lenny trávil od malička mnoho času aj v spol... - dobrenoviny.sk


Lenny Kravitz:
Spevák Lenny Kravitz už má života v luxuse dosť: Prečo chce rozpredať
majetok?!
- Spevák Lenny Kravitz už má života v luxuse dosť: Prečo chce rozpredať majetok?! ... - cas.sk


Lenny Kravitz:
Lenny Kravitz na "Raise Vibration" opět tvrdí, že jen láska zachrání
lidstvo
- Vydáno: 13.09.2018 09:30 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa Ani po třiceti letech hudeb... - musicserver.cz


Lenny Kravitz:
Lenny Kravitz ako spasiteľ: Are you gonna go my way? - ... - dennikn.sk


Lenny Kravitz:
Nový song z chystané desky představil i Lenny Kravitz - Obrázek: Nový song z chystané desky představil i Lenny Kravitz 26. 7. 2018 Není to... - radiobeat.cz


Lenny Kravitz:
Lenny Kravitz posiela dávku slnka a zábavy novým singlom 5 more days ‘til
summer
- Hudba Lenny Kravitz Lenny Kravitz posiela ďalšiu ochutnávku z nového albumu. Po ... - expres.sk


Lenny Kravitz:
Lenny Kravitz bavil v Praze funk-rockovou smrští hitů i novinek - Vydáno 2018-06-03 02:31:28 Po čtyřech letech vystoupil v pražské O2 areně amer... - ireport.cz


 

Lenny Kravitz

Fanúšikov: 7



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Lenny Kravitz:
Diskografia - Lenny Kravitz:
2018 album RAISE VIBRATION [DELUXE]
2018 album RAISE VIBRATION
2018 album RAISE VIBRATION (DIGISLEEVE)
2017 album LIVE & ACOUSTIC - NEW YORK. 14TH MARCH 1994
2017 album LET LOVE RULE- FM BROADCAST, 1990
2017 album LIVE & ACOUSTIC-NEW YORK,
2017 album LIVE & ACOUSTIC-NEW YORK,

Album:
2017 Album LIVE & ACOUSTIC-NEW YORK, 14TH MARCH 1994 [V...

album:
2015 album STRUT SPECIAL EDITION [DIGIPACK]
2015 album 5 -LTD-
2015 album ARE YOU GONNA GO.. -LTD-
2015 album MAMMA SAID -LTD-
2015 album LET LOVE RULE -LTD-
2015 album MY PRECIOUS LOVE%3A LIVE IN NEW YORK CITY - ...

Album:
2015 Album MY PRECIOUS LOVE%3A LIVE IN NEW YORK CITY - ...

album:
2015 album STRUT SUPER DELUXE EDITION [VINYL]
2014 album STRUT/DIGIPACK [DIGIPACK]
2014 album GREATEST HITS
2014 album STRUT [VINYL]
2013 album ARE YOU GONNA GO MY WAY
2012 album MAMA SAID / 20TH ANNIVER [DIGIPACK]

Album:
2011 Album BLACK & WHITE AMERICA [VINYL]

album:
2011 album LOWDOWN
2010 album MAXIMUM KRAVITZ
2010 album One Night In Tokyo
2009 album Let Love Rule:20th Anniv
2008 album Bravo Hits 2008/1
2008 album Live At Budokan Tokyo 1995
2008 album It Is Time For A Love/ee
2008 album It Is Time For A Love Re
2008 album It Is Time For A Love Revoluti
2007 album Make Some Noise: Save Darfur
2006 album Greatest Hits-Ltd.Tour Edition
2004 album Baptism
2001 album LENNY
2000 album IT IS TIME FOR A LOVE REVOL. '08
2000 album Greatest Hits
1999 album 5
1995 album Circus
1993 album Are You Gonna Go My Way
1991 album Mama Said
1989 album Let Love Rule
1984 album BLACK AND WHITE AMERICA
1984 album BLACK & WHITE AMERICA '2011
1983 album CLASSIC ALBUMS
1969 album BAPTISM '2004

dvd:
2015 dvd JUST LET GO LIVE DVD [VINYL]
2015 dvd JUST LET GO [BLURAY]
2013 dvd COME ON GET IT
2010 dvd One Night In Tokyo
2002 dvd Live
1996 dvd LIVE '2002
1981 dvd LIVE IN LISBON 2008 edice '2011
1975 dvd LOVE/LIVE IN LISBON 2008 edice '09

ine:
2018 ine RAISE VIBRATION (LIMITED, COLOURED VINYL) [V...
2018 ine RAISE VIBRATION (SUPER DELUXE) [VINYL]
2018 ine RAISE VIBRATION (LIMITED EDITION PICTURE DIS...
2018 ine RAISE VIBRATION [VINYL]
2018 ine LET LOVE RULE [VINYL]
2018 ine 5 -HQ/DOWNLOAD- [VINYL]
2018 ine ARE YOU GONNA GO MY WAY [VINYL]
2018 ine CIRCUS [VINYL]
2018 ine MAMA SAID [VINYL]
2018 ine GREATEST HITS [VINYL]
2011 ine BLACK AND WHITE AMERICA [VINYL]

kniha:
2009 kniha Hudební Svět Pod Lupou

kompilacia:
2012 kompilacia KONTOR HOUSE OF HOUSE 16
2007 kompilacia Live Earth - CONCERTS FOR A CLIMATE IN CRISI...
2002 kompilacia Hits Total Vol. 4
2002 kompilacia Kuschel Rock 16

singel:
2010 singel DIG IN

tricko:
2001 tricko REVOLUTION -M- BLACK

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2018BRDKRAVITZ LENNYJUST LET GO-LIVE [LTD] [BLURAY]74.80 EUR
2018KAZETAKRAVITZ LENNYRAISE VIBRATION12.62 EUR
2018VINYLKRAVITZ LENNYCIRCUS -HQ/DOWNLOAD- [VINYL]55.78 EUR
2018VINYLKRAVITZ LENNY5 -HQ/DOWNLOAD- [VINYL]60.81 EUR
2018VINYLKRAVITZ LENNYARE YOU GONNA GO MY WAY [VINYL]55.41 EUR
2018VINYLKRAVITZ LENNYMAMA SAID -HQ/DOWNLOAD- [VINYL]55.78 EUR
2018CDKRAVITZ LENNYRAISE VIBRATION11.42 EUR
2018CDKRAVITZ LENNYRAISE VIBRATION45.36 EUR
20182xVINYLKRAVITZ LENNYRAISE VIBRATION [VINYL]35.10 EUR
20183xVINYLKRAVITZ LENNYRAISE VIBRATION (SUPER DELUXE) [VINYL]76.30 EUR
20182xVINYLKRAVITZ LENNYRAISE VIBRATION (LIMITED EDITION PICTURE DISC) [VINYL]41.20 EUR
2018DVDKRAVITZ LENNYJUST LET GO-LIVE [LTD]55.02 EUR
20182xVINYLKRAVITZ LENNYRAISE VIBRATION (LIMITED, COLOURED VINYL) [VINYL]38.58 EUR
2018VINYLKRAVITZ LENNYIT AIN'T OVER TIL.. [LTD] [VINYL]43.06 EUR
20182xVINYLKRAVITZ LENNYLET LOVE RULE [VINYL]39.94 EUR
20182xVINYLKRAVITZ LENNYGREATEST HITS [VINYL]36.82 EUR
2017DVDKRAVITZ LENNYLIVE [LTD]44.44 EUR
2017CDKRAVITZ LENNYMAMA SAID14.08 EUR
2017VINYLLENNY KRAVITZLIVE & ACOUSTIC - NEW YORK, 14TH MARCH 1994 [VINYL]34.08 EUR
2017CDLENNY KRAVITZLIVE & ACOUSTIC - NEW YORK, 14TH MARCH 199420.47 EUR
2017CDLENNY KRAVITZLET LOVE RULE- FM BROADCAST, 199019.24 EUR
2016CDKRAVITZ LENNYSTRUT25.89 EUR
2015CDKRAVITZ LENNYLET LOVE RULE [LTD]39.38 EUR
2015CDKRAVITZ LENNYMAMMA SAID [LTD]39.38 EUR
2015DVDKRAVITZ LENNYJUST LET GO -LIVE-84.92 EUR
20152xBRDKRAVITZ LENNYJUST LET GO [BLURAY]35.24 EUR
2015CDKRAVITZ LENNY5 [LTD]39.38 EUR
2015DVDKRAVITZ LENNYJUST LET GO: LENNY KRAVITZ LIVE (DVD)46.58 EUR
2015CDKRAVITZ LENNYSTRUT SPECIAL EDITION20.50 EUR
2015CDKRAVITZ LENNYARE YOU GONNA GO.. [LTD]39.38 EUR
20142xVINYLKRAVITZ LENNYSTRUT [VINYL]31.41 EUR
2014BRDKRAVITZ LENNYARE YOU GONNA GO../AUDIO [BLURAY]25.39 EUR
20142xCDLLENNY KRAVITZSTRUT SUPER DELUXE EDIT102.36 EUR
2013DVDKRAVITZ LENNYLENNY LIVE10.18 EUR
20122xCDKRAVITZ LENNYMAMA SAID16.34 EUR
2011CDKRAVITZ LENNYBLACK AND WHITE AMERICA10.24 EUR
20112xCDLENNY KRAVITZTHE LOWDOWN9.99 EUR
20112xVINYLLENNY KRAVITZBLACK AND WHITE AMERICA [VINYL]25.92 EUR
20112xCDKRAVITZ LENNYCLASSIC ALBUMS - ARE YOU GOING MY WAY /15.58 EUR
20112xCD+DVDKRAVITZ LENNYBLACK AND WHITE AMERICA [E]67.44 EUR
2011CDKRAVITZ LENNYBLACK AND WHITE AMERICA [E]54.10 EUR
2011CDKRAVITZ LENNYBLACK AND WHITE AMERICA38.07 EUR
2010CDLENNY KRAVITZGREATEST HITS9.99 EUR
20102xCD+DVDKRAVITZ LENNYBLACK AND WHITE AMERICA18.10 EUR
2009CDKRAVITZ LENNYLET LOVE RULE: 20TH ANNIVERSARY EDITION41.65 EUR
2008CDKRAVITZ LENNYIT IS TIME FOR A LOVE REV11.98 EUR
20082xCDKRAVITZ LENNYIT IS TIME FOR A LOVE38.02 EUR
2008CDLENNY KRAVITZIT IS TIME FOR A LOVE REVOLUTION11.75 EUR
20082xCDKRAVITZ LENNYIT IS TIME FOR A LOVE REVOLUTION78.02 EUR
2008CDKRAVITZ LENNYIT IS TIME FOR A LOVE REVOLUTION23.78 EUR
2005CDKRAVITZ LENNY5 [LTD]33.86 EUR
2005CDKRAVITZ LENNYLENNY [LTD]33.86 EUR
2005CDKRAVITZ LENNYCIRCUS [LTD]33.86 EUR
2005CDKRAVITZ LENNYMAMA SAID [LTD]33.86 EUR
2002DVDKRAVITZ LENNYLENNY LIVE9.99 EUR
2001CDKRAVITZ LENNYLENNY15.08 EUR
2001CDKRAVITZ LENNYMAXIMUM KRAVITZ16.92 EUR
2001CDKRAVITZ LENNYLENNY + 153.64 EUR
2000CDKRAVITZ LENNYGREATEST HITS + 154.10 EUR
1999CDKRAVITZ LENNYLET LOVE RULE14.32 EUR
1998CDKRAVITZ LENNY557.36 EUR
1995CDKRAVITZ LENNYCIRCUS10.00 EUR
1993CDKRAVITZ LENNYARE YOU GONNA GO MY WAY9.99 EUR
1990SIKRAVITZ LENNYSPINNING AROUND OVER YO /714.54 EUR
0BRLENNY KRAVITZJUST LET GO LENNY KRAVITZ LIVE33.95 EUR
0CDLENNY KRAVITZDIG IN -CDS-17.70 EUR
0VINYLLENNY KRAVITZCIRCUS (2LP WHITE) [VINYL]72.92 EUR
0VINYLLENNY KRAVITZ5 (2LP ORANGE & WHITE) [VINYL]72.92 EUR
0VINYLLENNY KRAVITZGREATEST HITS (2LP RED & WHITE) [VINYL]72.92 EUR
0CDLENNY KRAVITZIT IS TIME FOR A LOVE REVOLUTI50.94 EUR
0KAZETAKRAVITZ LENNYBAPTISM 200416.34 EUR
0CDKRAVITZ LENNYMAMA SAID (1991)12.30 EUR
0CDKRAVITZ LENNYIT'S TIME FOR A LOVE REVOLUTION21.87 EUR
0VINYLKRAVITZ LENNY7-SPINNING AROUND OVER YO [VINYL]19.66 EUR
0CDKRAVITZ LENNYGREATEST HITS (ECOPAK)21.87 EUR
0CDKRAVITZ LENNYBAPTISM 200433.20 EUR
0VINYLKRAVITZ LENNYLET LOVE RULE (OGV) [VINYL]77.35 EUR
0VINYLKRAVITZ LENNYMAMA SAID (COLV) (GRY) (WHT) [VINYL]72.92 EUR
0CDKRAVITZ LENNYSTRUT (JPN)65.22 EUR
0KAZETAKRAVITZ LENNYLENNY 200116.34 EUR
0VINYLKRAVITZ LENNYLIVE AT ROUNDHOUSE LONDON [VINYL]77.82 EUR
0CDKRAVITZ LENNYSTRUT14.32 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Lenny Kravitz - Again

Lenny Kravitz - Fly Away

Lenny Kravitz "Believe"

Lenny Kravitz - The Chamber (Explicit)

Lenny Kravitz - American Woman

Lenny Kravitz - I'll Be Waiting

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Lenka

Heeej, ludia.Aj ja to pocuvam. na koncerte som
sice nebola ale Lenny je cool.... viac

fero

A Believe zahral?... viac

RG

vcera som absolvoval koncert v Brne, strasne cely
cas prsalo, zato Lenny to t... viac

tommi

- kikulina presne tak koncert bol uzasny lenny je
frajer a som snim podal ru... viac

silvuš

decKa nema ktosI navyše 2 lisTky?.zachranite mi
ZIVOt!.hm? href="mailt... viac

Stana

Ahoj nema niekto na predaj 3 listky pod podium na
koncert Lennyho Kravitza do... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Mr. Cab driver - preklad

In The Black - text

I belong to you - akordy a text

Calling All Angels - akordy a text

My Love - akordy a text

Heaven Help - preklad

Let Love Rule - preklad

Rock \'N Roll is dead - preklad

Again - preklad

I\'ll Be Waiting - preklad

Believe In Me - preklad

Fly Away I. - akordy a text

Can`t Get You Off My Mind - preklad

Fly away - text

American Woman - preklad

Stand By My Woman Now - preklad

It Ain\'t Over \'til It\'s Over - preklad

Believe In Me - text

Get You Off My Mind - akordy a text

Just Be A Woman - akordy a text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xVINYL Kravitz Lenny Let love rule [vinyl]
2xVINYL Let love
rule
[vinyl]
VINYL Kravitz Lenny 5 -hq/download- [vinyl]
VINYL 5
-hq/downlo
ad-
[vinyl]
VINYL Kravitz Lenny Are you gonna go my way [vinyl]
VINYL Are you
gonna go
my way
[vinyl]
VINYL Kravitz Lenny Circus -hq/download- [vinyl]
VINYL Circus
-hq/downlo
ad-
[vinyl]
VINYL Kravitz Lenny Mama said -hq/download- [vinyl]
VINYL Mama said
-hq/downlo
ad-
[vinyl]
CD Kravitz Lenny Raise vibration (ee version)
CD Raise
vibration
(ee
version)



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia