Karel Kryl

piesne (266)

  texty (222) / preklady (11)
  akordy (194) / taby (19)
  noty (6) / slideshow (0)

články (65)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Jindřich Brabec:
TOP 7 písní, které doprovázely Sametovou revoluci: Zpívali je Marta
Kubišová, Karel Kryl, Jaroslav Hutka a další
- Vydáno 17.11.2017 | autor: Hana Bukáčková Od pádu komunistického režimu už... - ireport.cz


Karel Kryl:
Zneužili meno Karla Kryla, musia sa ospravedlniť - Karel kryl archiv8 Ilustračné foto Zdroj: TASR Už vlani sa proti zneužívaniu odkaz... - aktuality.sk


Karel Kryl:
TV tip: Dva koncerty Karla Kryla - Karel Kryl pro studenty autor: Česká televize zvětšit obrázek Koncert pro všec... - scena.cz


Karel Kryl:
RECENZE: Karel Kryl na pomoc Polsku - RECENZE: Karel Kryl na pomoc Polsku Karla Kryla zná každý zejména díky jeho nejsla... - ireport.cz


Karel Kryl:
Kýč, humor i hloubka: odkaz Karla Kryla v osmi coververzích - Kýč, humor i hloubka: odkaz Karla Kryla v osmi coververzích ... - ireport.cz


Karel Kryl:
Nohavica hral a spieval Kryla. K jeho nedožitým sedemdesiatinám - Nohavica hral a spieval Kryla. K jeho nedožitým sedemdesiatinám P ri počúvaní... - sme.sk


Karel Kryl:
Čo zostalo po Karlovi Krylovi - Čo zostalo po Karlovi Krylovi Tento mesiac uplynulo dvadsať rokov od jeho smrti,... - sme.sk


Karel Kryl:
Bývalý režim nedovolil Karlovi Krylovi prísť na otcov pohreb - Dvadsaťtri rokov po Nežnej revolúcii zavládlo v mnohých ľuďoch sklamanie. K tým n... - sme.sk


Karel Kryl:
Bývalý režim nedovolil Karlovi Krylovi prísť na otcov pohreb - Dvadsaťtri rokov po Nežnej revolúcii zavládlo v mnohých ľuďoch sklamanie. K tým n... - sme.sk


Karel Kryl:
Supraphon vydáva Rapošov film o Karlovi Krylovi z roku 1993 - České vydavateľstvo Supraphon vydá 16. novembra dokumentárny film o zosnulom hudobn...


 

Karel Kryl

Fanúšikov: 100



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Karel Kryl:
Diskografia - Karel Kryl:
2015 album BRATRICKU, ZAVIREJ VRATKA
2015 album BRATRICKU, ZAVIREJ VRATKA [VINYL]
2014 album NEVYDANY KONCERT
2010 album ZAS PADA LISTI.. /BASNE 62-91 [AUDIOKNIH
2009 album Živě, Československo 1969
2009 album To Nejlepsi
2008 album AKORDY
2008 album Plavacek Live Bonus
2007 album Milacku [best..]
2007 album Ocelárna
2007 album Karavana mraků + bonusy
2006 album Bratříčku, zavírej vrátka [2CD]
2006 album Live
2004 album Austrálske momentky
2003 album Rakovina
1998 album To nejlepší 2
1996 album Jedufky
1993 album To nejlepší 1
1988 album Dopisy
1981 album Zas padá listí...
1970 album Maškary
1969 album Bratricku, zavirej vratka

dvd:
2012 dvd Kdo jsem? [DVD+CD] [DIGIPACK]
2011 dvd KONCERTY 1989/1990 edice '2011
2004 dvd Kdo jsem?

kniha:
2017 kniha Prózy [CZE]
2016 kniha Krylogie [CZE]
2013 kniha Rýmované komentáře [CZE]
2010 kniha Texty písní
2010 kniha Básně
2010 kniha Akorát, že mi zabili tátu
2004 kniha K Nedozitym Sedesatinam ...
1988 kniha Země Lhostejnost [CZE]

kompilacia:
2017 kompilacia Protestsongy 1966 - 2017
2016 kompilacia GALAKONCERT BRATISLAVSKA LYRA 1969
2014 kompilacia KAREL KRYL 70 - KONCERT - PRAZSKA LUCERN [DI...
2008 kompilacia Bez Domu, Ivane!
2005 kompilacia Šuplíky / Mé nejmilejši písně

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2017KNIKRYL KARELTajemství Karla Kryla [CZE] /Dagmar Světlovská/10.24 EUR
2017KNIKRYL KARELPrózy [CZE]17.46 EUR
2016KNIKarel KrylKrylogie [CZE]15.24 EUR
2015VINYLKRYL KARELBRATRICKU, ZAVIREJ VRATKA [VINYL]15.79 EUR
2015CDKRYL KARELBRATRICKU, ZAVIREJ VRATKA11.40 EUR
20142xCDKRYL KARELNEVYDANY KONCERT - Solidarita (Mnichov 1982)15.18 EUR
20142xCD+DVDKRYL KARELKAREL KRYL 70 - KONCERT - PRAZSKA LUCERNA15.79 EUR
2014DVDKRYL KARELKDO JSEM?12.66 EUR
2013KNIKarel KrylRýmované komentáře [CZE]6.92 EUR
2012CDKRYL KARELARCHIVY...198912.86 EUR
20122xCD+DVDKRYL KARELKDO JSEM…? POSLEDNI ZPOVED CD+DVD17.71 EUR
2011DVDKRYL KARELKONCERTY 1989/199015.79 EUR
2010KNIKRYL KARELZPEVNIK KOMPLET Karel Kryl [150 písní]12.87 EUR
2009CDKRYL KARELTO NEJLEPSI11.40 EUR
2009CDKRYL KARELOSTRAVA 1967-196911.40 EUR
2008CDKRYL KARELAKORDY11.40 EUR
2007CDKRYL KARELMILACKU11.40 EUR
20062xCDKRYL KARELLIVE!16.16 EUR
2001CD KAREL KRYLTO NEJLEPŠÍ11.14 EUR
1998KNIKarel KrylTexty písní [CZE]17.46 EUR
0CDKAREL KRYLTO NEJLEPSI14.54 EUR
0KNIKarel KrylZemě Lhostejnost [CZ]10.43 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xCD Hegerova & Kryl & Kubisova & DalŠÍ Protestsongy 1966-2017
2xCD Protestson
gy
1966-2017
KNI Kryl Karel Prózy [cze]
KNI Prózy
[cze]
KNI Karel Kryl Krylogie [cze]
KNI Krylogie
[cze]
CD Kryl Karel Bratricku, zavirej vratka
CD Bratricku,
zavirej
vratka
VINYL Kryl Karel Bratricku, zavirej vratka [vinyl]
VINYL Bratricku,
zavirej
vratka
[vinyl]
2xCD+DVD Kryl Karel Karel kryl 70 - koncert - prazska lucerna
2xCD+DVD Karel kryl
70 -
koncert -
prazska
lucerna

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Karel Kryl-Anděl

Karel Kryl - Veličenstvo kat

Bratříčku zavírej vrátka

Karel Kryl Karavana mraků (album)

Karel Kryl - Děkuji

Karel Kryl Salome
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


je tam kopu textových nezmyslov.... viac

vilik synokryl

anděl rytmus-kytara- dam ta da dá dá dam tam
tá dá- a modří už věd... viac


rytmus andel-dam ta da dá dam tam tá dá. a
modří už vědí.... viac

Bard

Je mi to moc líto,ale musím opravit jednu
chybnou informaci.Text písně M... viac

guuitare

AK mate zaujem o albumy KARLA KRYLA tak chodte na
tuto stranku (su tam adresy... viac

Neviem

Super!... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Anděl (tak jak ho hrál Karel - 100% správně) - akordy a text

Karavana mraků - akordy

Anděl - akordy a text

Karavana mraků - akordy a text

Bratříčku zavírej vrátka - správně - akordy

Morituri te salutant - akordy a text

Lásko - akordy a text

Anděl - akordy a text

Morituri te salutant ! (kompletně celá píseň - a správně) - akordy

Nevidomá dívka - akordy

Morituri te salutant! - akordy a text

Veličenstvo kat - Pro začátečníky - akordy a text

Bratříčku zavírej vrátka - akordy a text

Veličenstvo kat - akordy a text

Salome - akordy a text

Děkuji - akordy a text

Král a klaun - akordy a text

Píseň neznámeho vojína - akordy a text

Anděl - noty

Ukolébavka - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist