Dan Bárta

piesne (35)

  texty (27) / preklady (4)
  akordy (10) / taby (2)
  noty (0) / slideshow (0)

články (260)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Dan Bárta:
Dan Bárta: Naše společnost jde směrem, který ji zavře a nahrbí - Byli na plakátech, billboardech i úvodních fotkách sociálních sítí. Pro Hradecký... - frontman.cz


Dan Bárta:
J.A.R. naplnili brněnskou Flédu pozitivní energií - Vydáno 2018-04-27 14:50:05 Ve čtvrtek zavítali do vyprodané brněnské Flédy J.... - ireport.cz


Dan Bárta:
Dan Bárta: Sexy Dancers se vrátí pro lidi, kteří vzpomínají na
devadesátky
- Zpěvák Dan Bárta ohlásil ve čtvrtek návrat známé funky skupiny Sexy Dancers, kter... - novinky.cz


Dan Bárta:
Dan Bárta a Illustratosphere se ocitli na cizí planetě v chomutově - Vydáno před 15 hodinami Dan Bárta nedavno triumfoval se skupinou J.A.R. v Cenách... - ireport.cz


Dan Bárta:
Na Hradeckém slunovratu zahrají Dan Bárta & Illustratosphere, Zrní či
Vltava
- Vydáno: 05.04.2018 08:10 v sekci Tiskové zprávy - Tisková zpráva SDÍLET: Ul... - musicserver.cz


Dan Bárta:
Dan Bárta okouzlil pražský Palác Akropolis - Vydáno: 29.03.2018 09:49 v sekci Fotogalerie - Tomáš Rozkovec Dan Bárta se skvělou ... - musicserver.cz


Dan Bárta:
Dan Bárta s Illustratosphere přenesli diváky v Akropoli na vlastní planetu - Vydáno před 4 hodinami Dan Bárta a Illlustratosphere zahráli v pražském Palác... - ireport.cz


Dan Bárta:
Hradecký slunovrat: Dan Bárta & Illustratosphere, Zrní, Iva Bittová, Vltava
i pocta Mechtildě Lichnovské
- SHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS Nejhvězdnějš í program (v tom nejlepším slova smys... - music-zone.eu


Dan Bárta:
Dan Bárta - Potřeboval jsem se v sobě dopátrat něj - Vydáno: 08.03.2018 11:02 v sekci Rozhovory - Hana Bukáčková Dan Bárta se opravdu ne... - musicserver.cz


Dan Bárta:
Dan Bárta interview: Chtěl bych napsat fakt dobrou - Vydáno před 19 hodinami | autor: Filip Pešta Dan Bárta vyjíždí v březnu na t... - ireport.cz


 

Dan Bárta

Fanúšikov: 11



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Dan Bárta:
Diskografia - Dan Bárta:
2013 album MARATONIKA
2011 album TANTE COSE DA VEDER '2011
2010 album BEST OF/SLIDEPACK
2008 album Animage
2008 album Hvezdy Jako Hvezdy
2008 album Nej Muzikaly Vsech Dob
2007 album Zrejme Letos Nikde Nejsou
2007 album Ani náhodou
2006 album Retropicture - Live
2005 album Okey Summer Party
2003 album Entropicture
2000 album Illustratosphere
1999 album Best Of: Dan Bárta & ...
1997 album Butcher\'s On The Road

dvd:
2008 dvd Svaty Valentyn (premium)

kompilacia:
2015 kompilacia PLANETY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2008 kompilacia Leto Je Leto
2007 kompilacia Nejlepsi Vyber 90.let...
2007 kompilacia Rádio Expres Hity 01
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1+2
2007 kompilacia Edice CZ/2007: DUETY
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia Tv a Film Hity [2CD]
2006 kompilacia Všechno bude fajn
2005 kompilacia CZ Superhity 2005/1
2001 kompilacia České a slovenské hity 2001 - To nejlepš...

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2010CSLBARTA DANBEST OF/SLIDEPACK11.31 EUR
2002CDBARTA DANBEST 92-99 - DAN BARTA &...(BEST OF)9.99 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Planety (r.muller D.barta O. Planety
CD Planety
CD Barta Dan & Illustratosphere Maratonika
CD Maratonika
CSL Barta Dan Best of/slidepack
CSL Best
of/slidepa
ck
CD Barta Dan Best 92-99 - dan barta &...(best of)
CD Best 92-99
- dan
barta
&...(best
of)
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

The Tap Tap - Řiditel autobusu

4D feat. Hugo Toxxx, Orion, Ektor & Dan

Richard Müller a Dan Bárta - Tlaková

Alice - a to tě trochu bolí

Dan Bárta a Ewa Farna - Šestej pád (o

Dan Bárta - On My Head (OST Snowboarď

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

AAA Auto

Báječná show... viac

k

aka je nova stranka dana bartu?... viac

Lukas

chtělo by to sem dá akordy na tuhle písničku
která je z reklamy na ferne... viac

spiderman

paci sa ti tato pesnicka ... viac

Ada

sorry hadze mi text stale 2x... viac

Ada

ja som z KE u nas bude na jazzovom festivale 29.9.
tesim aj ja veeelmi naposl... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
On my head - akordy a text

Píseň hraboše (Báječná show) - akordy a text

On my head (snowborďáci) - akordy a text

Na nebi svítí (Please Come Home For Christmas) - akordy a text

Ani náhodou - akordy a text

písen hraboše - akordy a text

On My Head - text

Klidná - akordy a text

ON MY HEAD - text

On my head - preklad

Etnika et Nikola - text

We All - text

We all - akordy a text

Wo-Ba-Si-U - akordy a text

Kontrabásník - akordy

Živý - text

On My Head - taby

On My Head - Snowboarďáci - text

Mestem - text

Za poryvu - text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist