Daniel Landa

piesne (306)

  texty (216) / preklady (15)
  akordy (129) / taby (51)
  noty (4) / slideshow (0)

články (184)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Daniel Landa:
Krysař sa vrátil do Divadla Kalich v Prahe - Prvé ohlasy potrdzujú jeho aktuálnosť a tú istú výnimočnosť, s ktorou bol uveden... - R.Tomášová


Krysař:
Muzikál Krysař se vrátil v novém provedení - Do pražského Divadla Kalich se na konci minulého týdne vrátil muzikál Daniela Landy... - novinky.cz


Martin Chodúr:
Krysař je sám o sobě démonický. A stále má co říct - Do stejné řeky se vstupovat nemá, říká se. Výjimka ale, jak známo, potvrzuje prav... - denik.cz


Ondřej Brzobohatý:
TOP 12 nejočekávanějších domácích alb podzimu: Mandrage, Ondřej
Brzobohatý, Mydy Rabycad a další
- Vydáno před 11 hodinami | autor: redakce Ani letos na podzim se fanoušci domác... - ireport.cz


Daniel Landa:
Dan Landa kašle na premiéru Krysaře, radši jede do Íránu - Daniel Landa na Slavíka přinesl kohouta.Dan LandaDan Landa kašle na premiéru Krysaře... - blesk.cz


Daniel Landa:
Daniel Landa vydal Všeník, který napsal během civilizačního půstu - Zpěvák, skladatel, textař a herec Daniel Landa pokřtil v pondělí svou knihu Všení...


Daniel Landa:
VIDEO: Daniel Landa zpívá s muslimem píseň o árijcích - Vydáno před 17 hodinami | autor: redakce Facebook68 Twitter0 Google+0 Daniel Landa ... - ireport.cz


Daniel Landa:
Recenze: Daniel Landa - Žito - Právě se mi z domácí hifi sestavy linou tóny nového alba interpreta, kterého jse... - rockmag.cz


Daniel Landa:
Po úspešnej šnúre koncertov Žito tour 2014, sa Daniel Landa opäť vráti
na Slovensko v budúcom roku.
- ... - livemusic.sk


Daniel Landa:
RECENZE: Daniel Landa na albu Žito vlastenecky vyučuje dějepis - 21. 09. 2015 | redakce Nahrávka Žito vychází šest let od Landovy poslední studi... - ireport.cz


 

Daniel Landa

Fanúšikov: 86



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Daniel Landa:
Diskografia - Daniel Landa:
V obchode
V obchode
2017VINYLLANDA DANIELKRYSAR 20 / MUZIKAL [VINYL]25.72 EUR
2015CDLANDA DANIELZITO22.02 EUR
2013CDLANDA DANIELBEST OF 312.86 EUR
2013CDLANDA DANIELKLIC KRALU13.30 EUR
20122xCD+DVDLANDA DANIELVOZOVA HRADBA TOUR 201122.42 EUR
2011CDLANDA DANIELKONEC [DIGI]10.24 EUR
20112xCDLANDA DANIELCESKOSLOVENSKO TOUR 2008 (CD+DVD)7.95 EUR
2011CDLANDA DANIELCHCIPLY DOBRY VILY/DIGIPA13.30 EUR
2011CDLANDA DANIELNIGREDO [DIGI]10.24 EUR
2011CDLANDA DANIEL9MM ARGUMENTU [DIGI]10.24 EUR
2011CDLANDA DANIELNEOFOLK [DIGI]10.24 EUR
2011CDLANDA DANIELVALCIK [DIGI]12.86 EUR
2011CDLANDA DANIELPOZDRAV Z FRONTY [DIGI]11.96 EUR
20103xCD+DVDLANDA DANIELDANIEL LANDA [2CD+1DVD]10.12 EUR
20103xCDLANDA DANIELPLATINUM COLLECTION20.72 EUR
2004CDLANDA DANIELBEST OF 212.86 EUR
2000CDLANDA DANIELBEST OF 112.86 EUR
1997CDLANDA DANIELPOZDRAV Z FRONTY10.24 EUR
1995CDLANDA DANIELCHCIPLY DOBRY VILY10.24 EUR
1993CDLANDA DANIELVALCIK10.24 EUR
0KNIDaniel LandaObvšeník [CZ]20.06 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Landa Daniel Krysar 20 / muzikal [vinyl]
VINYL Krysar 20
/ muzikal
[vinyl]
CD Landa Daniel Zito
CD Zito
CD Landa Daniel Klic kralu
CD Klic kralu
CD Landa Daniel Best of 3
CD Best of 3
2xCD+DVD Landa Daniel Vozova hradba tour 2011
2xCD+DVD Vozova
hradba
tour 2011
CD Landa Daniel Valcik [digi]
CD Valcik
[digi]

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Daniel Landa - Bílá Hora

Daniel Landa - Morituri Te Salutant!

Daniel Landa - Pozdrav z fronty

Daniel Landa-Touha

Daniel Landa - Třista z místa

Daniel Landa - Protestsong
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Landa?Zradil sam seba.Nechal sa navabit na par
penazi.Kamo ake to je?Jedneho ... viac


Orlik Mecha zije vecne... viac

Panx

jee že ja si toho nevšiml dřív :(... viac

zuzka

predam 4 listky na koncert v prahe 25.11. cena
jedneho je 15 €/370 Kc, su v... viac

Niekto

Mylím, priateľu že to máš popletené . Hnutie
skinheads bolo vždy punk... viac

Lukin

Prosím vás,nemáte náhodou někdo taby k songu
Daniel Landa-Ona Díky moc... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Touha - akordy a text

Morituri te salutant - akordy a text

Tajemství - akordy a text

Bílá Hora - akordy a text

Tacho - akordy a text

Malá díra v hlavě - akordy a text

Touha - správně - akordy

Pozdrav z fronty - akordy a text

1938 - akordy a text

Protestsong správně - akordy a text

Andílek - akordy a text

Šmouha - akordy

Valčík - akordy a text

Ona - opravené solko - taby

Pozdrav Z Fronty - akordy a text

Šance - akordy a text

Modrá obálka - akordy

Holky a mašiny - akordy a text

Jó ulice - akordy a text

Ona - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist