Michal David

piesne (208)

  texty (197) / preklady (0)
  akordy (63) / taby (8)
  noty (0) / slideshow (0)

články (178)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Michal David:
Organizátor Českého slávika zverejnil neupravené výsledky ankety: Všetko
je úplne inak!
- Organizátor Českého slávika napriek búrlivým reakciám ocenených trvá na svojom. ... - cas.sk


Michal David:
Pohroma pre Českého slávika, ocenenie po Kabátoch vracia aj Michal David:
Povedal to jasne!
- ... - aktuality.sk


Lucie Bílá:
Českého slavíka opanovali znovu ti samí vítězové - Gott, Bílá a Kabát - Českého slavíka opanovali znovu ti samí vítězové - Gott, Bílá a Kabát Vydán... - musicserver.cz


Michal David:
Co je to za kočku? Michal David vyvedl dceru, které se staral o syna - Michal David a Karel VágnerMichal David na koncertu La SophiaMichal David vyvedl dceru K... - blesk.cz


Michal David:
Michal David odletěl nabírat síly do svého druhého domova: Jeho vila ve
Španělsku je parádní
- 23. října 2017 23:25 Zpěvák Michal David (57) si užívá sluníčka na Kanárských... - super.cz


Michal David:
Životní risk Michala Davida: Z vlastní kapsy vytáhl 13 milionů jako
investici do muzikálu
- Kostýmní zkouška muzikálu Muž se železnou maskou: Alžběta Bartošová a Michaela ... - blesk.cz


Michal David:
Fandil jsem socanům, ale dnes už je to jinak, přiznal Michal David - 12. října 2017 10:12 Hudebník a producent Michal David (57) se na rádiu Impuls rozp... - idnes.cz


Michal David:
Michal David a Pepa Vojtek. To je Muž se železnou maskou - Vedle Iaga (Divadlo Hybernia), Krysaře (Kalich) či Sestry v akci (Hudební divadlo Karl... - denik.cz


Martin Chodúr:
Krysař je sám o sobě démonický. A stále má co říct - Do stejné řeky se vstupovat nemá, říká se. Výjimka ale, jak známo, potvrzuje prav... - denik.cz


Michal David:
Michal David zaspieval na Babišovej svadbe: Prezradil, akú mal naňho
milionár požiadavku!
- Michal David zaspieval na Babišovej svadbe: Prezradil, akú mal naňho milionár požiad... - cas.sk


 

Michal David

Fanúšikov: 15



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Michal David:
Diskografia - Michal David:
2016 album BLAZNIVA NOC (O2 ARENA LIVE)
2016 album DECIBELY LASKY (PISNE Z FILMU)
2015 album CLASSIC - REEDICE 2015
2012 album LUCERNA
2011 album HOGO FOGO

Album:
2010 Album MEJDAN ROKU

album:
2010 album MICHAL DAVID 50 '2010 (2CD+DVD)
2010 album BABY DISCO PARTY 2
2010 album BABY DISCO PARTY 1
2009 album Mona Lisa
2008 album Greatest Hits.. -deluxe-
2008 album Disco 2008
2008 album Jasna Zprava? Jedeme Dal
2007 album Greatest Hits
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Platinum Collection
2007 album Severni Vitr
2006 album LOVE SONGS - Největší hity
2006 album Den, kdy se vrátí láska
2005 album Hity z české diskotéky
2002 album Abnormální hic
2002 album 20 největších hitů & Kroky Františka Ja...
2001 album Non stop/I´d love to live
1999 album Discopříběh
1997 album 20 největších hitů II
1989 album Super noc
1984 album CAS VITEZSTVI
1982 album Nenapovídej
1980 album CLASSIC '2012 [DIGIPACK]

dvd:
2016 dvd Bláznivá noc [DVD] (O2 ARENA LIVE)
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2012 dvd LUCERNA
2010 dvd NEJVĚTŠÍ Z NÁLEZŮ A ZTRÁT '2010
2009 dvd Komplet Muzikaly Divadel Broadway & Hybernia
2007 dvd Discopribeh /aha/
1998 dvd MEJDAN ROKU/LIVE 50 '2010

ine:
2012 ine TO TI NIKDY NESLIBIM

kniha:
2013 kniha Největší z mých nálezů a ztrát
1994 kniha Michal David Život nonstop

kompilacia:
2017 kompilacia BLAHOPREJEME
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2015 kompilacia DUETY
2013 kompilacia MATA HARI
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2013 kompilacia HRDINOVE CESKEHO MUZIKALU
2012 kompilacia ČESKO-SLOVENSKÉ KARAOKE HITY I.
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2009 kompilacia Muzikalove Balady
2009 kompilacia Muzikalove Balady
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1+2
2007 kompilacia 40 největších hitů z filmů a TV [2CD]
2007 kompilacia Miluj
2006 kompilacia OKEY VIANOCE 1
2005 kompilacia MADE IN ITALY [NEJVETSI ITALSKE HITY CESKY]
2005 kompilacia Hej Pane Diskžokej
1999 kompilacia 55 Kroku Frantiska Janecka

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20162xCDDAVID MICHALBLAZNIVA NOC (2CD) (O2 ARENA LIVE)13.28 EUR
2016DVDDAVID MICHALBLAZNIVA NOC [DVD] (O2 ARENA LIVE)15.79 EUR
2016CDDAVID MICHALDECIBELY LASKY (PISNE Z FILMU)11.40 EUR
2015CDDAVID MICHALCLASSIC10.88 EUR
2012DVDDAVID MICHALLUCERNA15.24 EUR
2010DVDDAVID MICHALMEJDAN ROKU12.72 EUR
2010DVD MICHAL DAVIDNEJVĚTŠÍ Z NÁLEZŮ A ZTRÁT - HITY 80.LET, DVD16.42 EUR
20102xCDDAVID MICHALMEJDAN ROKU [2CD]15.62 EUR
2010DVDDAVID MICHALNEJVETSI Z NALEZU A ZTRAT HITY 80.LET18.10 EUR
2009CDDAVID MICHALMUZIKALOVE BALADY10.46 EUR
2001CD MICHAL DAVIDDECIBELY LÁSKY (PÍSNĚ Z FILMU) - CD10.71 EUR
1999KAZETADAVID MICHALTO TI NIKDY NESLIBIM9.44 EUR
1999CDDAVID MICHALTO TI NIKDY NESLIBIM14.18 EUR
0DVDDAVID MICHALNEJVETSI Z NALEZU A ZTRAT - HITY 80.LET21.42 EUR
0KNIDavid MichalŽivot nonstop []12.13 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
DVD David Michal Blazniva noc [dvd] (o2 arena live)
DVD Blazniva
noc [dvd]
(o2 arena
live)
2xCD David Michal Blazniva noc (2cd) (o2 arena live)
2xCD Blazniva
noc (2cd)
(o2 arena
live)
CD David Michal Decibely lasky (pisne z filmu)
CD Decibely
lasky
(pisne z
filmu)
5xCD Gott Karel Duety
5xCD Duety
CD David Michal Classic
CD Classic
CD Muzikal Mata hari
CD Mata hari

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Michal David - Byla to laska

Michal David - Vidim Te Vsude (Discoprib

Michal David-Nesnáš m loučení

Michal David - Děti ráje

Michal David - Nonstop + text

Michal David - Je to blízko (Discopribe
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

mXA3g7E8

v presove nic take nie je. vsade "vyzaduju"
metlnany postih. mimo presovskeho... viac

Aneta

Ahoj ja mam tie mp3 pesnicky... viac


ahoj si moj idol a dobry spevak ktoreho uznavam a
vazim si.... viac


ahoj si moj idol a dobry spevak ktoreho uznavam a
vazim si.... viac

Špunt

Náhodou Michal je borec má úžasnej hlas a
báječný texty a rytmus písn... viac

Tomislav

Michal o dcére nikdy nenaspieval maš blbe
informácie a sam to povedal O dc... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Šmoulí song - text

Nonstop - akordy a text

Nejhezčí dárek - text

Každý mi tě lásko závidí - akordy a text

Pár přátel - akordy a text

Diskopříběh - akordy a text

Pár přátel - akordy a text

Céčka - akordy a text

Děti ráje - akordy a text

Je to blízko - akordy a text

Vidím tě všude - akordy a text

Největší z nálezů a ztrát - akordy a text

Nesnáším loučení - text

Ruská Máša - akordy a text

To stárnutí zrádné - text

Chtěl bych žít tak jak se má - akordy a text

Colu pijeme Colu - akordy a text

Decibely lásky - akordy a text

Colu, pijeme Colu - akordy a text

Zůstaň a neodcházej - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist