Olympic

piesne (312)

  texty (233) / preklady (1)
  akordy (242) / taby (24)
  noty (1) / slideshow (0)

články (149)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Petr Janda:
VIDEOROZHOVOR - Petr Janda: Kdybych byl mladej, pů - Vydáno včera | autor: Lucie Šimůnková Petr Janda zavzpomínal na nedávné osla... - ireport.cz


Petr Janda:
Petr Janda: Snažím se bejt mladej. A zatím mi to jde - Nejlepší koncert „To byla asi ta dvacítka, co jsme dělali v Lucerně v roce 1983.... - rozhlas.cz


Olympic:
Olympic slaví pětapadesátiny důstojnou kompilací - Vydáno: 15.10.2017 09:40 v sekci Recenze - Milan Menčík Nestárnoucí a nesmrtelní. ... - musicserver.cz


Petr Janda:
Skupina Olympic slaví pětapadesátiny - Kapelu založil v roce 1962 s původním názvem Karkulka (Karlínský Kulturní Kabaret)... - denik.cz


Olympic:
Olympic oslaví pětapadesátiny 9. prosince v O2 Areně - Aktualizace: 12.10.2017 14:08 Vydáno: 12.10.2017, 14:01 foto Skupina Olympic se 12. ... - ceskenoviny.cz


Olympic:
Olympic jubiluje. Pripomína sa kolekciou viac ako šesťdesiatich nahrávok - pred 2 hodinami | redakcia Neuveriteľnýc h päť desaťročí plus ďalších päť r... - zoznam.sk


Olympic:
Letní sezónu na Výravě zakončili Suzi Quatro, Olympic, Turbo a ohňostroj - Vydáno před 22 hodinami Na ukončení 20. sezóny na Letním parketu Výrava se ... - ireport.cz


Jablkoň:
Podzim s hudbou Olympiku, Jablkoně či Mirai - /AUDIO/ Bardi jako Olympic, Těžkej Pokondr, Radůza, Petra Janů, Jablkoň, Jiří Pavl... - denik.cz


Petr Janda:
Olympic slaví padesátiny obsáhlou kolekcí - Olympic slaví padesátiny obsáhlou kolekcí Fotogalerie (9) Autor: Iva Boková 12.... - abradio.cz


Bod Omylu:
Festival Slovenské Hrady si vďaka spojeniu hudobných legiend a mladých
talentov zapísal druhý úspešný ročník!
- 11. septembra 2017 0 18 views Reklama Uplynulá sobota, 9. septembra, patrila v ... - music-zone.eu


 

Olympic

Fanúšikov: 46



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Olympic:
Diskografia - Olympic:
2017 album 66 NEJ 1
2017 album TRILOGIE SOUHVEZDI [VINYL] [VINYL]

Album:
2016 Album SOUHVEZDI ROMANTIKU [VINYL]

album:
2015 album SOUHVEZDI ROMANTIKU
2014 album SOUHVEZDI DRSNAKU /VINYL/ [VINYL]
2014 album SOUHVEZDI DRSNAKU /CD/
2013 album SOUHVEZDI SILENCU /VINYL/ [VINYL]
2013 album SOUHVEZDI SILENCU
2012 album 50 / HITY - SINGLY - RARITY
2010 album ZLATA EDICE KOMPLET
2010 album O, JÉ + 20 bonusů - Zlatá edice 12
2009 album BIGBIT [R] [E] [ZLATA ED.10]
2009 album Kdyz Sviti Zelena [r] [e] - Zlatá edice 11
2008 album Jasna Zprava? Jedeme Dal
2008 album Kanagom - Zlatá Edice
2008 album Hvezdy Jako Hvezdy
2008 album Laborator [zlata Edice 8]
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Sopka
2007 album Ulice - Zlatá edice 7
2007 album 1973-1983
2007 album Zpěvník OLYMPIC - 112 písní [+CD]
2007 album Prázdniny na Zemi / Zlatá edice 6
2006 album Legendy Čs. Popu 70.léta
2006 album Trilogy [3CD]
2006 album Best of - 43 jasných hitových zpráv
2006 album To nejlepší z Olympicu 1
2006 album Marathón - Zlatá edice 5
2005 album Jedeme, Jedeme (Zlatá edice)
2004 album Stejskání
2004 album želva
2003 album DAM SI TE KLONOVAT /VELKOST M/
2003 album Dám si Tě klonovat
2000 album To nejlepší z Olympicu 2
1999 album Karavana
1995 album Unplugged
1994 album Dávno
1993 album Best of Olympic
1990 album Pták Rosomák
1973 album Olympic 4 - Zlatá edice

dvd:
2007 dvd 1963-1973
2007 dvd Trilogy Tour 2006
2002 dvd Olympic slaví 40 let
2001 dvd Olympic III. díl - Prázdniny na Zemi, Ulic...
1978 dvd 50 '2012 (4DVD)

ine:
2013 ine TRILOGY TOUR 2006 (POSETKA)
2009 ine Trilogy Tour 2006

kompilacia:
2017 kompilacia ZLATE VANOCNI ALBUM ..MATUSKA/NECKAR/BARTOSO...
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2015 kompilacia DUETY
2015 kompilacia RETRO-STEREO PARTY
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia Je jaká je
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 60.léta
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 80.léta
2005 kompilacia HIT-PARÁDA 70. LÉTA

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20173xCDOLYMPIC66 NEJ + 117.71 EUR
20173xVINYLOLYMPICTRILOGIE SOUHVEZDI [VINYL]62.42 EUR
2016VINYLOLYMPICSOUHVEZDI ROMANTIKU [VINYL]17.71 EUR
2015CDOLYMPICSOUHVEZDI ROMANTIKU14.54 EUR
2014VINYLOLYMPICSOUHVEZDI DRSNAKU [VINYL]17.71 EUR
2014CDOLYMPICSOUHVEZDI DRSNAKU14.54 EUR
2013VINYLOLYMPICSOUHVEZDI SILENCU /VINYL/20.66 EUR
2013VINYLOLYMPICZELVA [VINYL]31.36 EUR
2013CDOLYMPICSOUHVEZDI SILENCU14.54 EUR
20125xCDOLYMPIC50 / HITY - SINGLY - RARITY30.66 EUR
2010CDOLYMPICO, JE / ZLATA EDICE 1211.40 EUR
201014xCDOLYMPICOLYMPIC - ZLATA EDICE 14 CD67.68 EUR
2009CDOLYMPICZLATA EDICE 10 / BIGBIT10.72 EUR
2009CDOLYMPICZLATA EDICE 11 / KDYZ TI SVITI ZELENA13.38 EUR
2008CDOLYMPICZLATA EDICE 8 / LABORATOR10.72 EUR
2008CDOLYMPICZLATA EDICE 9 / KANAGOM10.72 EUR
2007CDOLYMPICULICE / ZLATA EDICE 78.86 EUR
2007CDOLYMPICZLATA EDICE 6 / PRAZDNINY NA ZEMI10.72 EUR
20062xCDOLYMPICBEST OF /43 JASNYCH HITU16.16 EUR
2006CDOLYMPICMARATHON / ZLATA EDICE 58.86 EUR
2006CDOLYMPIC4 / ZLATA EDICE8.86 EUR
2005CDOLYMPICJEDEME, JEDEME / ZLATA EDICE8.86 EUR
2004CDOLYMPICPTAK ROSOMAK /ZLATA EDICE8.86 EUR
2004CDOLYMPICZELVA / ZLATA EDICE8.86 EUR
2003TROLYMPICDAM SI TE KLONOVAT /VELKOST M/13.57 EUR
2001CD OLYMPICTHE BEST OF 2CD12.43 EUR
0CDOLYMPICTO NEJLEPSI Z OLYMPICU 213.04 EUR
0CDOLYMPICBEST OF /43 JASNYCH HITU16.20 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
3xCD Olympic 66 nej + 1
3xCD 66 nej + 1
3xVINYL Olympic Trilogie souhvezdi [vinyl]
3xVINYL Trilogie
souhvezdi
[vinyl]
VINYL Olympic Souhvezdi romantiku [vinyl]
VINYL Souhvezdi
romantiku
[vinyl]
CD Olympic Souhvezdi romantiku
CD Souhvezdi
romantiku
5xCD Gott Karel Duety
5xCD Duety
VINYL Olympic Souhvezdi drsnaku [vinyl]
VINYL Souhvezdi
drsnaku
[vinyl]

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

The Bratayley Olympics (WK 82.4)

SIDEMEN OLYMPICS

10 Olympic Athletes Caught CHEATING at t

Nerf War: The Nerf Olympics

Usain Bolt Wins Olympic 100m Gold | Lond

The Granny Olympics!!!
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Bez Olympiku by som nezbalil ani jednu... viac

zoloza

Zelva,Ptak Rosomak,Jedeme,jedeme... viac

eopres

pozri texty.Eopres... viac

Lucia

V Terchovej ste boli úžasnííí.... viac

Darkmatch

Cau nemohl by nekdo udelat TABY na pisnicku
Olympic Černovláska VIDEO: viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Slzy tvý mámy - akordy a text

Jasná Zpráva -100% presne - akordy a text

Jasná zpráva - akordy a text

Okno mé lásky - akordy a text

Dej mi víc své lásky - akordy a text

Slzy tvý mámy (Správně) - akordy

Jasná zpráva - akordy a text

Osmý den - akordy a text

Bon Soir Mademoiselle Paris - akordy

Bonsoir mademoiselle Paris - akordy a text

Otázky - akordy a text

Vymyslel jsem spoustu nápadu - akordy a text

Želva - akordy a text

Nějak se vytrácíš má lásko - akordy a text

Trezor - akordy a text

Pane můj (Rocková modlitba) - akordy a text

Snad jsem to zavinil já - akordy a text

Slzy tvý mámy - noty

Dávno - akordy a text

Snad jsem to já - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist