Rita Ora

piesne (27)

  texty (23) / preklady (4)
  akordy (0) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (0)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Rita Ora:
Ak máš zlé obdobie, nevzdávaj sa. Zvládneš to. Odkazuje Rita Ora v hite
Soul Survivor
- Hudba Rita Ora Ak máš momentálne zlé obdobie, tak potom tento song je práve pre... - expres.sk


Rita Ora:
Rita Ora vystavila sexy tělíčko v titěrných růžových bikinách. Její
kamarád v nich vypadal o poznání hůře
- 3. ledna 2019 18:13 Pozdrav slavné zpěvačky z Malediv je žhavý a zároveň i šokuj... - super.cz


Rita Ora:
Znovuzrodená Rita Ora s albumom Phoenix mieri medzi áčkové hviezdy - včera o 14:00 | Dušan Marko Nekonečné čakanie na druhý album britskej speváčky... - zoznam.sk


Rita Ora:
Rita Ora v akustickej polohe dokazuje, že ju ako speváčku netreba
podceňovať
- včera o 17:30 | Dušan Marko Pekná tvárička, dokonalé telo, odvážne outfity, mi... - zoznam.sk


Rita Ora:
V Monaku je horúco Rita Ora hanblivá nie je, v bikinách konkuruje mame - Pravda.sk 09.07.2018 02:00 Dovolenka po Francúzsku so zastávkou v Monaku vyzliekla ... - pravda.sk


Cardi B:
Rita Ora si s Cardi B dává polibek v novém klipu „Girls“ - Magazín › Hudba • Aktuálně › Rita Ora si s Cardi B dává polibek v novém klipu... - nakluky.cz


Cardi B:
Rita Ora a Cardi B si užívajú v klipe girls - Hudba Klipy Bebe RexhaCardi BCharli XCXRita Ora Rita Ora a Cardi B majú k sebe naoz... - expres.sk


Rita Ora:
Rita Ora a tři její kolegyně si v "Girls" libují v bisexualitě - Vydáno: 14.05.2018 14:13 v sekci Audio - Jiří Macenauer SDÍLET: Uložiť Bri... - musicserver.cz


Imagine Dragons:
Rest sesadil Imagine Dragons z čela albové hitparády, rádia4 - Rest sesadil Imagine Dragons z čela albové hitparády, rádia ovládli Liam Payne a Rit... - musicserver.cz


Balaton Sound:
Rita Ora, Big Sean nebo Big Shaq - festival Balato - Vydáno: 06.03.2018 13:19 v sekci Tiskové zprávy - Tisková zpráva Balaton Sound je j... - musicserver.cz


 

Rita Ora

Fanúšikov: 2



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Rita Ora:
Diskografia - Rita Ora:
2018 album PHOENIX
2015 album SUNFLY HITS 353-JULY 2015
2013 album ORA [LIMITED DELUXE EDITION]
2012 album ORA

kompilacia:
2017 kompilacia HITZONE 82
2016 kompilacia NOW 93
2016 kompilacia SUNFLY HITS VOL.349-MARCH
2016 kompilacia MEGAHITS 2016/1
2015 kompilacia ULTIMATE... R&B
2015 kompilacia ULTIMATE... FITNESS-DIGI- [DIGIPACK]
2015 kompilacia SUNFLY HITS 352-JUNE 2015
2015 kompilacia HITZONE 76
2015 kompilacia ULTIMATE... POP
2014 kompilacia HITZONE 71
2013 kompilacia DANCE PARTY 2013 -CD+DVD-
2013 kompilacia NOW 84
2012 kompilacia BRAVO HITS 80
2012 kompilacia NOW 83
2012 kompilacia ULTIMATE DANCE TOP 50 YEARMIX '2012

singel:
2014 singel I WILL NEVER LET YOU DOWN
2013 singel HOW WE DO (PARTY)

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2018VINYLORA RITAPHOENIX [VINYL]33.58 EUR
2018CDORA RITAPHOENIX22.46 EUR
2018CDORA RITAPHOENIX42.58 EUR
2018CDORA RITANIX (LIMITED)23.24 EUR
2015DVDRITA ORACONFESSIONS15.85 EUR
2013DVDORA RITAONLY WAY IS UP24.04 EUR
0CDORA RITAORA (JPN)64.01 EUR
0CDORA RITAORA (GOLD SERIES)40.55 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Iggy Azalea - Black Widow ft. Rita Ora

RITA ORA - Body on Me ft. Chris Brown

RITA ORA - I Will Never Let You Down

Avicii - Lonely Together ft. Rita Ora

DJ Fresh ft. Rita Ora - Hot Right Now [O

Rita Ora - Anywhere (Official Video)

Rita Ora - R.I.P. ft. Tinie Tempah

RITA ORA - Poison

RITA ORA - How We Do (Party)

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Ora Rita Phoenix
CD Phoenix
CD Ora R. Ora
CD Ora
2xCD Now 83 V/a -2cd-
2xCD V/a -2cd-
CD Karaoke Sunfly hits vol.349-march
CD Sunfly
hits
vol.349-ma
rch
CD Karaoke Sunfly hits 352-june 2015
CD Sunfly
hits
352-june
2015
CD Karaoke Sunfly hits 353-july 2015
CD Sunfly
hits
353-july
2015



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist