Zatímco Rytmus už s přísunem zamilovaných fotek s Jasminou Alagič povolil a soustředí se na práci, jeho ex Dara Rolins je ve svém živlu. Už druhý týden brázdí Itálii se svými kamarádkami a užívá si, co to jde. Tolik fotek s jídlem, co zpěvačka za poslední dny umístila na sociální síti, nedala za dobu, co má Instagram.

Zatím posledním místem, kam krásky zamířily, bylo Toskánsko, kde žije jejich kamarád a slovenský rodák Martin. Společná fotka s Darou v objetí okamžitě vyvolala spekulace, že je to její nový partner. Není, Martin je ženatý s půvabnou Zdeňkou a společně Daru s její suitou pohostili.

Pod toskánským sluncem je nejlíp,“ netají se Rolins v bikinách a hnědá, jak čokoláda. Pozadu nezůstávají ani její tanečnice, které se s Darou rovněž nonstop fotí. Jejich italský sendvič, kdy všechny tři přitisknuté k sobě pózují v bazénu, vyvolal u spousty mužů chlípné představy.

„Zjevně nejlepší sendvič na světě,“ netají se jeden z fanoušků. Po návratu do Česka Dara opět naskočí do pracovního kolotoče.

VIDEO: Dara Rolins: Svatba s Rytmusem nebude! Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Svatba s Rytmusem nebude! Co se stalo? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
78 fotografií