Pekař dal pražskému Lucerna Music Baru svou Výpověď, předskakovali nadějní Czech It

Vydáno 2018-11-19 08:21:19

Pekař ušel od debutu značný kus cesty, oprostil se od skupiny Rybičky 48, která mu pomohla v jeho začátcích, a nyní stojí pevně na svých nohou. Vydal druhou desku Výpověď, kterou mu v Lucerna Music Baru pokřtil nový manager Marek Nedvěd společně se zpěvákovou sestrou Janou. K duetu Co když? přizval extravagantní Sharlotu.

Úvod koncertu pojala kapela netradičně. Za zvuku známé melodie Erica Claptona Tears In Heaven nazpívala přivítací intro, které přešlo v úvodní Tančím. Tu zahájil Petr Štolba sám. Postupně se k němu přidal zbytek skupiny, která s ním v hodinovém setu odehrála stěžejní songy z obou desek, včetně prvotiny Chorvatsko, která dostala zbrusu nové aranžmá.

V závěrečné Bůh přizval na pódium předskokany Czech It, které mnozí přítomní už zaregistrovali na březnovém koncertě, kde si rovněž jako výherci soutěže zahráli. Jejich melodický a chytlavý pop s neskutečnou energií a neprvoplánovostí je zárukou, že o nich ještě uslyšíme.

Text: Hana Bukáčková, foto: Josef Šárík

Témata: Pekař, Czech It, Lucerna Music Bar

Pekař dal pražskému Lucerna Music Baru svou Výpověď, předskakovali nadějní Czech It Pekař dal pražskému Lucerna Music Baru svou Výpověď, předskakovali nadějní Czech It

Zobrazit fotogalerii (30)

zavřít