shop.musicserver.cz
Nové desky 48/2018 - od Clean Bandit přes The 1975 po Alessiu Caru

Nové desky 48/2018 - od Clean Bandit přes The 1975 po Alessiu Caru

Vydáno: 04.12.2018 11:40 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vedle záznamů koncertů, které mají na svědomí Ewa Farna, Mydy Rabycad a Gregory Porter, se můžete těšit na druhé desky Clean Bandit a Alessie Cary, představí se jazzový Bryan Ferry, britští The 1975, cellistka Sol Gabetta, hip hopový Paulie Garand, rockoví Emigrate a vánoční Concept Art Orchestra s Danem Bártou.

Pokud se v pondělí 3. prosince vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Clean Bandit - What Is Love? (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: taneční pop / electrop

Clean Bandit - What Is Love?
Britskému triu Clean Bandit trvalo poměrně dlouhé čtyři roky, než připravilo nástupce svému úspěšnému debutu "New Eyes". Sami členové formace to zdůvodňují hlavně spoluprací s jinými kolegy, jako jsou Harry Styles, Rhodes, Elton John, Gallant nebo Gwen Stefani. Na druhou stranu, singly z alba "What Is Love?" nás zásobují už více jak dva roky a z některých se již staly velké hity. Patří mezi ně například "Rockabye", kde si zahostovali Sean Paul a Anne-Marie, "Symphony" se Zarou Larsson nebo "Solo" zpestřené Demi Lovato. Tuto trojici na albu doprovodí dalších devět skladeb, respektive třináct pokud zvolíte deluxe edici, a také spousta hostů. Mezi nimi najdete jména jako Luis Fonsi, Ellie Goulding, Kyle, Big Boi, Tove Styrke, Stefflon Don, Craig David, Rita Ora, Julia Michaels či Charli XCX. Clean Bandit označují svoji druhou desku označují jako vážnější a serióznější a zda se to zakládá na pravdě, zjistíte na jejich YouTube.


The 1975 - A Brief Inquiry Into Online Relationships (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

The 1975 - A Brief Inquiry Into Online Relationship
Se třetí studiovkou přichází britská poprocková formace The 1975. Deska se pyšní titulem "A Brief Inquiry Into Online Relationships", ačkoliv pracovní název byl daleko jednodušší - "Music For Cars". Novinka vznikala ve spojení s další studiovou deskou "Notes On A Conditional Form", která má vyjít příští rok v květnu. Ukázky novinkových skladeb najdete k poslechu na Amazon.com a jak se vám líbí, nám nezapopmeňte napsat do komentářů pod článkem!


Alessia Cara - The Pains Of Growing (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní r'n'b / r'n'b

Alessia Cara - The Pains Of Growing
Kanadská zpěvačka Alessia Cara vydala svůj debut "Know-It-All" přesně před třemi roky a další dva roky jí trvalo, než si jí hudební scéna dostatečně všimla. První zareagovali v Británii, kde ji BBC zmínilo ve svém Sound Of 2016, následovala domácí Kanada a před necelým rokem prorazila ve Spojených státech, když jako první Kanaďan získala Grammy coby Objev roku. Je tedy nasnadě, že její druhá deska "The Pains Of Growing" už přináší nejvyšší očekávání, a tomu odpovídá i složení produkčního týmu. Patnáct písniček, které složila pouze sama zpěvačka, jí pomáhali nahrát především Pop & Oak, kteří se podíleli na debutu, a k nim se přidal Rick Nowels, No I.D., Ricky Reed nebo Jon Levine. Jak to vše dopadlo, zjistíte na YouTube profilu zpěvačky, kde je už k dispozici kompletní nahrávka.


Def Leppard - The Story So Far: The Best Of Def Leppard (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Def Leppard - The Story So Far: The Best Of Def Leppard
Hardrocková formace Def Leppard připravila pro své fanoušky krásný vánoční dárek v podobě kolekce těch největších hitů. Kolekce s titulem "The Story So Far: The Best Of Def Leppard". Kromě dobře známých kousků najdete na CD také dva nové songy - coververzi skladby "Personal Jesus", původně od Depeche Mode, a remixovanou verzi "Rock On". Na YouTube.com najdete ke zhlédnutí trailer.


Bryan Ferry - Bitter-Sweet (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: trad jazz / retro swing

Bryan Ferry - Bitter-Sweet
Britský zpěvák Bryan Ferry se vrací po čtyřech letech s novým albem, ale fakticky je to návrat ještě o dva roky zpět k nahrávce "The Jazz Age". Novinkou "Bitter-Sweet" totiž opět směřuje do tradičního jazzu a swingu z třicátých let, v jejichž duchu nahrál třináct písniček pocházející jak z jeho vlastního repertoáru, tak i od jeho kapely Roxy Music. Jak některé skladby přetvořil a pojal, zjistíte z prvních ochutnávek, které servíruje na svém YouTube. Část z nich si můžete vychutnat i naživo při koncertu ve Fóru Karlín.


Emigrate - A Million Degrees (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

Emigrate - A Million Degrees
© facebook interpreta
Formace Emigrate, ve které působí mimo jiné i kytarista Richard Z. Kruspe, vydává své třetí studiové album. Nese název "A Million Degrees" a obsahuje jedenáct skladeb, ve kterých uslyšíte i nezaměnitelný hlas frontmana Rammstein Tilla Lindemanna. Z dalších hostujících umělců se můžete těšit také třeba na Benjamina Kowalewicze z Billy Talent, Cardinala Copia z Ghost a Margauxe Bossieuxa (Dirty Mary). Ukázku v podobě kousku "1234" najdete na YouTube.com.


Mydy Rabycad - Live At Colours Of Ostrava (420 Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro pop

Mydy Rabycad - Live At Colours Of Ostrava
Jedním z vyvrcholení letošního ročníku Colours Of Ostrava byl "utajený" koncert Mydy Rabycad, kteří sem přijeli s novým setlistem, světelnými a dalšími efekty, vzácnými hosty i sborem, který se skládal z jejich blízkých přátel. Sami členové kapely na tento koncert vzpomínají jako na euforii, oslavu života a neopakovatelný zážitek. Kapela celou show nahrávala a kromě přítomných kameramanů během koncertu natáčela i samotná kapela přímo z pódia, když desítky outdoorových kamer měli členové Mydy Rabycad připevněné na hudebních nástrojích i na svých tělech. Záznam nedávno zveřejnili na svém YouTube a nyní pro příznivce audia přichystali i pouze zvukovou podobu, kterou seženete pod názvem "Live At Colours Of Ostrava". Ukázky z něj nabízejí například stránky vydavatelství Indies Scope,


I Love You Honey Bunny - Cosmic Background Radiation ()
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

I Love You Honey Bunny - Cosmic Background Radiation
Kosmická muzika pražské čtveřice I Love You Honey Bunny se skrývá na nahrávce s názvem Cosmic Background Radiation. Debutové album "Cosmic Background Radiation" přichází po pěti singlech a pěti letech existence. O zvuk se postarali bratři Neuwerthové a vydání doprovází katastrofický videoklip. Kapela postupně od listopadu 2013 odehrála více než dvě stovky koncertů včetně zaoceánského turné, celé album je tak očekávané už delší dobu a je to mix starších písniček s novým zvukem a písniček, které kapela na koncertech ještě nikdy nehrála. Grafické ztvárnění obalu, který vytvořil Pavel Fuksa a videoklip k singlu Lazer Queen režiséra Michala Hrušky napovídá, co kapelu zajímá: "Fascinuje nás vesmír a vše s ním spojené, to se taky promítlo do samotné desky. Její velkou část jsme napsali na chatě uprostřed přírody v nízkých Karpatech na Slovensku, kde jsme rok poté nazpívali veškeré zpěvy a celé album tam také dokončili."


Tip týdne

Concept Art Orchestra feat. Dan Bárta - Vánoce dospělých (Animal Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Concept Art Orchestra feat. Dan Bárta - Vánoce dospělých
Předchozí album českého jazzového big bandu Concept Art Orchestra získalo v roce 2015 cenu Anděl v kategorii jazzové album roku. Následné "The Prague Six" obsahovalo skladby šesti mladých autorů na české jazzové scéně - dirigentky bigbandu a trumpetistky Štěpánky Balcarové, saxofonisty Luboše Soukupa, klavíristů Víta Křišťana, Martina Brunnera a Tomáše Sýkory a trombonisty Jana Jiruchy ml. Stejní autoři mají na svědomí také "Vánoce dospělých", kde tradiční české koledy doplnili svými skladbami a do nich zakomponovali i básně Jana Skácela nebo Fráni Šrámka. Projekt má už několik koncertních podob a část posluchačů již zná progresivně aranžované vánoční koledy i Vánocemi volně inspirované písně. Pro studiovou verzi si orchestr přizval zpěváky Dana Bártu, Markétu Foukalovou a Milana Cimfeho. Společným jmenovatelem všech skladeb jsou Vánoce, ale jak sami tvůrci deklarují: nejde o klasickou "sezónní" nahrávku, která má šanci zaznít jen u vánočního stromku - album je zcela nadčasové a lze si jej vychutnat v průběhu celého roku. Jestli s nimi budete souhlasit, zjistíte z ukázek na webu vydavatelství Animal Music.


Kamelot - Země tvých dlaní ()
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Kamelot - Země tvých dlaní
Album "Země tvých dlaní" autor Roman Horký celé usadil do krajiny, která je jeho duši tak blízká. A nejen jemu. Album s novým nadčasovým zvukem obsahuje dvanáct zbrusu nových původních písní. V nich lze ucítit vůně všech čtyř ročních období a prožít příběhy lidí. Jejich zamilovanost, lásku, stáří i smrt. Se svými hudebními přáteli ze skupiny Kamelot využil k natočení alba současné nejmodernější technologie a masteroval jej, jako první český folk a country umělec, ve slavném londýnském studiu Abbey Road za přispění držitele americké Grammy Seana Mageeho.


Gregory Porter - One Night Only: Live At The Royal Albert Hall (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Gregory Porter - One Night Only: Live At The Royal Albert Hall
Americký zpěvák a držitel několika cen Grammy Gregory Porter je v poslední době velmi populární i mezi lidmi, které jazz do této doby spíše míjel. Není tedy divu, že jeho koncerty jsou velmi žádané, což dokládá i nový živák "One Night Only: Live At The Royal Albert Hall". Jak už prozradil název, zaznamenaný koncert proběhl v londýnské The Royal Albert Hall 2. dubna tohoto roku a doprovázel ho tam London Studio Orchestra. Na vystoupení zazněly skladby z nejnovějšího alba "Nat King Cole & Me", stejně jako Gregoryho oblíbené písně, mezi které patří například "Hey Laura", "No Love Dying", "Don't Lose Your Steam" a "When Love Was King". Celkem jich na albu najdete devatenáct a zpěvák na ně láká sestřihem na svém facebookovém profilu.


Megaton Leviathan - Mage (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní black metal

Megaton Leviathan - Mage
Oregonská formace Megaton Leviathan přichází s novým LP "Mage", kterým navazuje na předchozí počiny. Kombinuje v sobě doom, drone a elementy post-rocku a black metalu. "Deska je o smíření a o zahojení zlomeného srdce," uvádí muzikanti. K posluchačům se dostává pět skladeb a hned první z nich najdete k poslechu na YouTube.com.


Paulie Garand & Kenny Rough - Dank (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Paulie Garand & Kenny Rough - Dank
Rok po nahrávce "Nirvana" vydává Paulie Garand své šesté sólové album "Dank", které opět natočil se svým dvorním producentem Kennym Roughem. Své příznivce ale rozhodně nešetří a nabízí jim hned sedmnáct tracků a v nich fůru hostů. V jednotlivých skladbách mu hostují například Ego, Separ, Kali, Marcell, zpěvačka Mons Berry, parťáci z Ty Nikdy Labelu jako Rest a Matys nebo populární Ben Cristovao a Jakub Děkan. Album představil atmosférický singl "Adié" plný útěků z životního kolotoče do klidu a do míst, kde hlava zůstane čistá. Nejen ten, ale i další ukázky z alba sdílí český rapper na YouTube svého vydavatelství.


Půljablkoň - Světelné světlo (Galén)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / jazz folk

Půljablkoň - Světelné světlo
Půljablkoň, nejmladší projekt lídra skupiny Jablkoň Michala Němce a zpěvačky Marie Puttnerové, vydává druhou desku "Světelné léto". Na albu se ve třinácti novinkách objevují na poetické a komorní tváři Půljablkoně i syrovější rysy a jistá neučesaná hravost, jakoby do ní začaly prorůstat výhonky prapůvodní Jablkoně. Zpěv obou protagonistů a zvuk Němcových kytar navíc obohatila řada známých instrumentalistů, například Michal Nejtek, Jan Jirucha, Pavel Zlámal a Petr Chlouba. Album vzniklo ve studiu Jámor Ondřeje Ježka a ukázky z něj uslyšíte na Supraphonline.cz.


Ewa Farna - Ewa Farna a Janáčkova filharmonie Ostrava (CD+DVD) (Česká televize)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Ewa Farna - Ewa Farna a Janáčkova filharmonie Ostrava
Ewa Farna se letos v březnu spojila Janáčkovou filharmonií Ostrava a v multifunkční hale Gong v Dolní oblasti Vítkovic odehrála koncert vyskládaný především z jejích vlastních písniček a také coververze hitu Dolly Parton "I Will Always Love You". Aranžmá koncertu dostali na starost Jan Steinsdörfer, Michal Worek, Dominik Svoboda a Miroslav Hloucal. Janáčkovu filharmonii dirigoval Jan Kučera a coby host zde vystoupil také David Stypka. Celý koncert zaznamenala Česká televize a jeho záznam před pár měsíci i odvysílala. Nyní si ho budou moci fanoušci zpěvačky vychutnat díky titulu "Ewa Farna a Janáčkova filharmonie Ostrava" i ve svých domácích přehrávačích, a to jak v audio tak i video podobě.


Sol Gabetta - Schumann (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Sol Gabetta - Schumann
Argentinská violoncellistka Sol Gabetta se po loňské spolupráci s Ceciliou Bartoli vrací zpět k sólovému hraní. Jak je patrné z názvu jejího nového alba "Schumann", svůj letošní recitál věnovala německému skladateli Robertu Schumannovi. Z jeho díla sestavila hned čtveřici CD, na nichž najdete stejný počet skladeb. Nahrála je společně s klavíristou Bertrandem Chamayou a se švýcarským Kammerorchester Basel pod taktovkou Giovanniho Antoniniho. Jaké skladby si vybrala a jakým způsobem je ztvárnila, můžete zkoumat na e-shopu Presto Classical.


Petr Nikl - Protisvětlo (Radioservis)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: minimalismus

Petr Nikl - Protisvětlo
"Protisvětlo" je druhou nahrávkou, na které se setkává hudba Petra Korbeláře a Jana Kotulána s texty a zpěvem Petra Nikla. Oproti dva roky staré "Proměně", kdy Nikl slovy doplnil starší Korbelářovy skladby, z nichž se tímto zásahem staly písně, vznikala hudba k nové desce už s vědomím následného otextování. Obsahuje jedenáct tematicky ucelených písní v duchu minimalismu, v nichž autor hudby Petr Korbelář hraje na kytaru upravenou speciálními klapkodastry, Jan Kotulán na indickou flétnu Bansuri a Petr Nikl zpívá..


Radim Hladík - Má hra 1969-2018 (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / bigbít / jazz / filmová hudba

Radim Hladík - Má hra 1969-2018
Necelé dva roky po smrti člena Blue Effectu Radima Hladíka, je tu velký výběr z jeho hudebního odkazu nazvaný "Má hra 1969-2018". Na čtyř CD se snaží zachytit všechny jeho hudební stránky od brilantního kytaristy, přes skladatele, aranžéra, producenta, kapelníka až po člověka s neúnavnou chutí spolupracovat na zajímavých projektech. Na projektu se podílela Zlata Hladíková a především Radima Hladíka ml., který hledal a následně zvukově upravoval stovky hodin muziky. Mnozí jeho spolupracovníci a přátelé umožnili využít nahrávek méně známých nebo občas vůbec poprvé zveřejněných. Podařilo se tak vytvořit čtyři dramaturgicky soudržné celky - první CD se tak věnuje Blue Effectu, druhé spolupracím, třetí filmové hudbě a čtvrté dalším projektům. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek najdete na stránkách vydavatelství Supraphon.


Dále vychází:

Alcatrazz - Official Bootleg Boxset 1983-1986 (Bertus)
Beth Hart - Live At Royal Albert Hall (BluRay) (Bertus)
Beth Hart - Live At Royal Albert Hall (Bertus)
Def Leppard - The Story So Far... ( Best Of.. ) Deluxe (Universal)
Elvis Presley - Elvis: '68 Comeback Special: 50th Anniversary Edition (Sony Music)
Howe Gelb - Further Standards (Bertus)
Mantovani - A Song For Christmas (Bertus)
Mike And The Mechanics - Living Years - Super Deluxe 30th Anniversary Edition (2LP+2CD) (Warner Music)
Neil Diamond - 50th Anniversary Collectors Edition (Universal)
Neil Young - Songs For Judy (bootleg) (Warner Music)
Quattro - Telemann-Mozart-Lachner-Kupkovič / Wagner-Gemrot (Radioservis)
Různí - Now Party 2019 (Bertus)
Různí - Taneční liga 203 (Universal)
Trippie Red - Life's Trip (Universal)

Vychází na vinylu:
Bell Biv Devoe - Poison (Geffen Records)
Beth Hart - Live At Royal Albert Hall (Bertus)
Big Brother & The Holding Company - Sex, Dope & Cheap Thrills (Sony Music)
Bryan Ferry - Bitter-Sweet (Warner Music)
Clean Bandit - What Is Love? (Warner Music)
Current 93 - Stars On Their Horsies (Bertus)
David Bowie - Outside (Warner Music)
Def Leppard - The Story So Far... ( Best Of.. ) (Universal)
Def Leppard - The Story So Far... ( Best Of.. ) Deluxe (Universal)
Elvis Presley - The King In The Ring (Sony Music)
Emigrate - A Million Degrees (Universal)
Idles - Brutalism (Bertus)
Into Eternity - Sirens (Bertus)
Lenny Kravitz - Let Love Rule (Universal)
Megaton Leviathan - Mage (Bertus)
Neil Young - Songs For Judy (Warner Music)
Ruzní - Welcome To Zamrock! V.2 (Bertus)
The 1975 - A Brief Inquiry into Online Relationships (Universal)
Toto - All In (Sony Music)
Trippie Red - Life's Trip (Universal)

Reedice:
Ballake Sissoko - Déli (Indigo)
Big Brother & The Holding Company - Sex, Dope & Cheap Thrills (Sony Music)
Jan Hrubý - Cesty na severozápad (Galén)
Johnny Hallyday - Live At Montreux 1988 (Universal)
Johnny Hallyday - Live At Montreux 1988 (DVD) (Universal)
Primal Fear - Nuclear Blast Recordings (Bertus)
Sinister - Nuclear Blast Recordings (Bertus)
Supergrass - Diamond Hoo Ha (Warner Music)
Supergrass - I Should Coco (Warner Music)
Supergrass - In It For The Mone (Warner Music)
Supergrass - Life On Other Planets (Warner Music)
Supergrass - Road To Rouen (Warner Music)
Supergrass - Supergrass (Warner Music)
Voivod - Nuclear Blast Recordings (Bertus)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red Polovina dubna přinesla nové album Marka Knopflera, kterého se fanoušci dočkali po šesti letech. Doplnily jej novinky Mirai, girl in red, Maggie Rogers, desku pro Red Hot natočila Meshell Ndegeocello, rockeři si užijí Týr, Bodegy, James,... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 09:30 v sekci Novinky | Nové desky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Dan Bárta & Illustratosphere rozsvítí Plzeň. Na koncert s exkluzivní light show přiváží i reedice remasterovaných alb (11.04.2024 14:45)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Naživo: Ewa Farna si podmanila O2 arenu i napodruhé (23.03.2024 08:48)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Naživo: Nespoutaně euforičtí ožralové z The 1975 v Praze připomněli, že život je krásný (15.03.2024 14:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Themroc Kabát Adele Queen Sia AC/DC U2 Bono Rush Taylor Swift Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu