Bob Dylan si po tři dubnové večery zazpívá v pražské Lucerně

Vydáno 13.12.2018 | autor: redakce

Téměř přesně po roce se do České republiky vrátí Bob Dylan. Poté, co letos na jaře zahrál v Brně, ovládne od 7. do 9. dubna na tři večery pražskou Lucernu. 

Bob Dylan si po tři dubnové večery zazpívá v pražské Lucerně Bob Dylan si po tři dubnové večery zazpívá v pražské Lucerně

Legendární písničkář si Velký sál Lucerny vybral záměrně, aby mohl fanouškům nabídnout nezapomenutelný hudební zážitek. Jeho pražští příznivci ještě nikdy neměli možnost vidět ho tak z blízka jako tentokrát. A navíc třikrát za sebou. 

LIVE: Elegán Bob Dylan za sebe v Brně nechal mluvit svou hudbu

Bob Dylan vystoupí v Lucerně 7., 8. a 9. dubna. Jak je u tohoto umělce všeobecně známo, každý večer bude nevšední a jiný. Uznávaný hudebník během turné pravidelně mění setlist a jeho každý koncert je tak jedinečným. Zároveň je znám i tím, že si místa svých koncertů vždy pečlivě vybírá. Praha tak bude jen jednou z mála evropských zastávek jeho turné.



Fanoušci se mohou těšit nejen na zásadní skladby jeho dosavadní kariéry, ale samozřejmě i na ukázky ze stále aktuální desky Triplicate, kterou vydal v roce 2017.

tz, jm

Témata: Bob Dylan, Lucerna

zavřít