Nový Spark
venku od 1. března
FORREST JUMP probouzí v novém klipu horor

FORREST JUMP probouzí v novém klipu horor

„Téma bylo jasné – strach ve všech jeho podobách a boj s ním,“ shrnuje frontman FORREST JUMP Pepa Michálek, jehož tvář můžete znát mimo jiné také z moderátorského křesla pořadu Czech Blade na TV Rebel.

„Celý život v podstatě bojujeme s nejrůznějšími obavami, které nás svazují a tvoří z nás nesvéprávné mumie. Naštěstí jsou tady přátelé, kteří nám v kritických chvílích dokáží pomoci a také povinnosti, díky nimž prostě vždycky musíme vstát a zkusit se těch pout zbavit. A přesně tohle Cyberolas v klipu Na křídlech nočních můr vystihl,“ dodává zpěvák.

Natáčení probíhalo několik mrazivých nocí v moravské metropoli, která svou noční atmosférou dodala obrazu patřičný drajv. „Podstatnou část tvorby zabralo natáčení hororové vsuvky, která měla atmosféru klipu dotvořit do absolutna,“ komentuje dění tvůrce a režisér v jedné osobě – Cyberolas. „Chtěl jsem vyzkoušet, kam až dokážu zajít a výsledek ať posoudí fanoušci samotní,“ dodává.


FORREST JUMP se momentálně připravují na republikové turné Šachoffnice Tour 2019, kterého se zúčastní jako hosté stálice Traktor. „Čeká nás jedenáct zastávek v halách po celé republice. Chystáme úplně nový program včetně songů, které jsme živě ještě nehráli. Třeba právě Na křídlech nočních můr bude do playlistu určitě zařazna. A zkrátka nepřijde ani vizuální stránka. Těšíme na na max!,“ prozradil si bubeník David Nevěčný.

Song a videoklip Na křídlech nočních můr asi nejvíc charakterizuje část refrénu : „NAUČ SE OČI NEZAVÍRAT“.

Nový Spark
venku od 1. března
Kalendář akcí
28.03. PROTHEUS, KOMUNÁL
29.03. JUDAS PRIEST
30.03. PROTHEUS, KOMUNÁL
02.04. REPLICANT, ANACHRONISM
03.04. CARNIFEX, REVOCATION, ANORTED, VEXED
04.04. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
05.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
06.04. FINNTROLL
06.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
07.04. PESTILENCE, CARNATION, BODYFARM
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace