Přejít k hlavnímu obsahu
Green Day vyprodávají, zdroj: YouTube
Green Day vyprodávají, zdroj: YouTube
Leon -

Část gearu kapely Green Day míří do výprodeje

Postpunková parta Green Day se rozhodla pročistit svůj sklad gearu a fanouškům nabídne prostřednictvím webu reverb.com k odkoupení více než stovku nástrojů, zesilovačů, efektů a dalšího muzikantského nářadí. Akce startuje ve čtvrtek 7. února a na seznamu se objeví i sběratelské kousky se zajímavou historií.

Nového majitele si určitě najde letitá parlorka Harmony Stella - první kytara Billie Joe Armstronga, Gibsony Les Paul Junior ‘60/‘61, Les Pauly Special ‘57/‘58, signatury Gibson BJA LP Junior, BJA LP Special, pololubový BJA ES-137 nebo kabinety Marshall 4x12 použité na turné k albům Dookie a Insomniac.

Pro bubeníky budou připraveny kity Gretsch USA Custom (alba Uno!, Dos!, Tré!) či Leedy v provedení White Marine Pearl, basista Mike Dirnt přispěl zesilovačem Mesa Boogie Basis M-2000 (šňůry k CD Nimrod a Warning), aparáty Ampeg SVT, SVTII Pro atd. Část prodávaného gearu si můžete prohlédnout na přiloženém videu.

Tagy Green Day Gibson Les Paul Gretsch USA Custom Mesa Boogie Basis M-2000

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Leon
Ve Frontmanu jsem zodpovědný především za sekci novinek a článků o pódiovém a studiovém gearu známých muzikantů. Léta hraju na kytaru v různých kapelách a tento krásný nástroj také vyučuju.
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY