Hlavní obsah

Nová DVD: Bohemian Rhapsody a Overlord

Právo, Věra Míšková

Megahit českých kin Bohemian Rhapsody je oslavou hudební skupiny Queen a jejího frontmana Freddieho Mercuryho. Overlord je válečný sci-fi horor.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Bohemian Rhapsody

Nová DVD

Raketový vzestup nekonvenční skupiny prostřednictvím jejich revolučního zvuku a ikonických písní, jako jsou We Will Rock You, We Are the Champions či Bohemian Rhapsody. Jejich příběh začíná bleskovým startem, pokračuje neřízenou životní spirálou a vrcholí nezapomenutelným, strhujícím vystoupením na koncertu Live Aid v roce 1985.

Bohemian Rhapsody, Velká Británie/USA 2018, 134 min., režie: Brian Singer, hrají: Rami Malek, Lucy Boyntonová, Joseph Mazzello, Mike Myers, Ben Hardy a další.

Overlord

Nová DVD

V předvečer dne D jsou američtí parašutisté vysazeni za nepřátelskými liniemi, aby provedli misi, která je zásadní pro úspěch spojenecké invaze. Ale když se přiblíží ke svému cíli, začnou si uvědomovat, že v nacisty okupované vesnici se děje více než prostá vojenská operace. Zjistili, že bojují proti nadpřirozeným silám, které jsou součástí tajného nacistického experimentu.

Overlord, USA 2018, sci-fi, horor 110 min., režie: Julius Avery, hrají: Wyatt Russell, Jovan Adepo, Mathilde Ollivier, Pilou Asbæk,

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám