VIDEOROZHOVOR: Barbora Poláková - Mám pocit, že za cenu na Žebříku mohou koncerty

Vydáno 16.03.2019 | autor: redakce

Dvakrát vystoupala na pódium při udílení cen Žebřík v plzeňském DEPO2015 Barbora Poláková. Kromě vítězství v kategorii Zpěvačka roku získala ještě třetí místo s videoklipem 2-8-5

VIDEOROZHOVOR: Barbora Poláková - Mám pocit, že za cenu na Žebříku mohou koncerty VIDEOROZHOVOR: Barbora Poláková - Mám pocit, že za cenu na Žebříku mohou koncerty

"Mám velkou radost, je to trochu jiný pocit než z vítězství v Andělech, protože hlasovali lidé. Mám pocit, že za to mohou koncerty, hodně jsme jich odjezdili," uvedla Barbora Poláková. Ta se v uplynulých dnech stala Zpěvačkou roku jak na Cenách Anděl, tak na Žebříku. 

Žebřík svou atmosférou strhl DEPO2015. Ceny sbírali Marpo, Barbora Poláková i Tomáš Klus

Nyní pracuje Poláková na scénářích dalších klipů k loňské desce ZE.MĚ. "Za měsíc jedeme s Evou Samkovou surfovat k moři, vznikne klip k písničce Poď si. Poté plánuji ještě video k songu Kdyby, zřejmě na lítacím stroji."

Kromě Polákové si ceny z Plzně odvezli Monkey BusinessTomáš KlusMarek ZtracenýKapitán Demo a řada dalších. Slavnostním vyhlášení provázeli Jakub Kohák a Iva PazderkováKompletní výsledky najdete zde.

video: Lukáš Knoll, rozhovor: Hana Bukáčková, foto: Petra Liehne

Témata: Barbora Poláková, Žebřík

zavřít