VIDEO: Katie Kei bojuje klipem z protiatomového krytu proti šikaně

Vydáno 20.03.2019 | autor: redakce

Zpěvačka Katie Kei, vlastním jménem Kateřina Kolčavová, kterou měli diváci možnost vidět a slyšet ve třetím díle pěvecké soutěže The Voice Česko Slovensko, už vydává svůj druhý videoklip k nové písni s názvem Stop. To, že v soutěži nepostoupila, jí nezastavilo. Nový singl má sloužit jako povzbuzení pro všechny lidi, kteří zažili nebo zažívají šikanu a jakýmkoli způsobem proti ní bojují.

VIDEO: Katie Kei bojuje klipem z protiatomového krytu proti šikaně VIDEO: Katie Kei bojuje klipem z protiatomového krytu proti šikaně

Klip k písničce Stop se natáčel v protiatomovém krytu mezi betonovými zdmi. "Byl to skvělý zážitek, i když jsem velkou většinu dne strávila zabalená v županu, jelikož byl v bunkru celkem chlad," popisuje natáčení klipu mladá zpěvačka a dodává: "Myslím si, že píseň Stop opravdu dostala klip, který si svou melodií a textem zaslouží. Podtrhuje to její atmosféru. Při natáčení jsem si byla více jistá a expresivní oproti předchozí písni Burn It Down."

Katie Kei se po úspěších v Americe chystá dobýt českou scénu

"Text písně vznikl za účelem povzbudit a dodat sílu lidem, kteří nějakým způsobem se šikanou bojují nebo se s ní v nějaké formě setkali. Šikana je v dnešní době stále aktuálním tématem," říká Katie Kei, která během školních let byla svědkem šikany a sama se s ní, i když s velice lehkou verbální formou, setkala.



Katie Kei je teprve devatenáctiletá zpěvačka z Brna. Již od útlého věku se věnuje herectví a zpěvu. Jako zpěvačku jste ji měli možnosti vidět už v mnoha českých muzikálech, kde si zahrála po boku známých hudebních hvězd. Sólovému zpěvu a vlastní tvorbě se věnuje po několika úspěších v pěveckých českých i zahraničních soutěžích. Díky zpěvu se podívala do USA i Ruska. V Los Angeles uspěla v hudební soutěži WCOPA.

Více o Katie Kei na www.katiekei.com a sociálních sítích.

tz, jm

Témata: Katie Kei, The Voice

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít