Právě vysíláme

Z velkého comebacku propadák? První koncert SPICE GIRLS byl prý průšvih!

29. května 2019 11:10
Z velkého comebacku propadák? První koncert SPICE GIRLS byl prý průšvih!

Když legendární skupina Spice Girls ohlásila velký comeback, řada fanoušků jásala. Pětice zpěvaček z Británie totiž patřila mezi největší hudební hvězdy 90. let, a tak se všichni těšili, že si znovu zazpívají ikonické hity jako Viva Forever či Wannabe. První koncert skupiny však vzbudil smíšené reakce a není vůbec jasné, zda byl návrat přeci jen dobrý nápad.

Zpěvačky Emma BuntonGeri Horner (dříve Halliwell)Mel B a Mel C odehrály první ze série 13 koncertů. Své turné započaly v Dublinu, ovšem s kladnou odezvou se zde nesetkaly. Podle mnohých byl koncert propadák.

Po odehrané show se na internetu objevilo mnoho komentářů, ve kterých si fanoušci stěžují na špatné ozvučení a shodují se na tom, že koncert nestál za nic.  „Zvuk byl tak špatný, že jsem ani nepoznala, co zrovna hrají za písničku,“ zní jeden z komentářů. Lístky na velký comeback přitom opravdu nevyšly lacino. Jak informují zahraniční portály, za vstup na show někteří fanoušci zaplatili až 4 tisíce korun. Někteří z nich přitom údajně ani nepočkali na konec a odešli uprostřed koncertu.

Ačkoliv se první vystoupení příliš nepovedlo, Spice Girls mají ještě čas dokázat, že jejich comeback nebyl pouhý omyl. Věříme, že se jim to povede a že z jejich pokusu o návrat nebude mít škodolibou radost Victoria Beckham, která nabídku vrátit se na pódia odmítla.

Podívejte se na záběry z koncertu:

Zdroj: news.sky.com

Články, které by tě mohly zajímat