Právě vysíláme

DJ DIPLO vysílal živě tajnou svatbu JOA JONASE a SOPHIE TURNER! Zkazil jsi to, vzkazuje mu ženich

2. června 2019 11:10
DJ DIPLO vysílal živě tajnou svatbu JOA JONASE a SOPHIE TURNER! Zkazil jsi to, vzkazuje mu ženich

Ačkoliv zpěvák Joe Jonas a jeho nyní už manželka Sophie Turner chystají velkou svatbu ve Francii, jeden obřad už mají za sebou. Ten totiž proběhl v Las Vegas a i když měl být naprosto tajný, jeden z hostů velkou událost prozradil, když veselku začal živě vysílat na Instagramu.

Joe a herečka Sophie se vzali v kapli v Las Vegas a oddal je imitátor Elvise Presleyho. Mezi pozvanými hosty byla jen nejbližší rodina a přátelé včetně známého dýdžeje Dipla. A byl to právě on, kdo obřad začal živě vysílat na Instagramu a celému světu tak prozradil, že slavný pár vstupuje do svazku manželského.

Jak nyní samotný Joe Jonas prozradil v rozhovoru pro americké rádio, Diplo obřad natáčel bez svolení novomanželů a v podstatě tak zkazil obřad, který měl být naprosto tajný. „Jo, zkazil to,“ řekl Joe a dodal, že Diplo je přímo závislý na sociální sítích a bez Instagramu prakticky nemůže žít. „Mám ho rád, ale on miluje svůj Instagram víc než ho milují třináctileté holky. Postuje prakticky každých pět sekund a snad neexistuje příspěvek, na kterém by chyběla psí ouška,“ přiznal Joe a narážel tak na to, že během Diplova vysílání obřadu se dýdžej nebál nasadit novomanželům pomocí filtru psí uši.

Ačkoliv Joe a Sophie nečekali, že se jejich svatba bude vysílat živě, žádnou nenávist vůči Diplovi prý necítí. S humorem berou dokonce i ony psí uši. „Jasně, kdo by nechtěl mít na svatebním videu zvířecí uši,“ smál je Joe, jenž se svou ženou nyní chystá velkolepou oslavu.

Diplovo živé vysílání obřadu:

 

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat