Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Gott (†80) nedávno oslavil významné životní jubileum. Velkolepou oslavu s přáteli a kolegy si ale užil už koncem června v Divadle Na Jezerce, kterou mu uspořádala manželka Ivana Gottová (48).

Zpěvák teď snímky z tajné oslavy zveřejnil a prozradil, jak se mu oslava líbila.

„Je to můj narozeninový zážitek nejčerstvější a nejkrásnější, i když se ono setkání odehrálo nějaké tři týdny před 14. červencem, kdy mám den narození zapsaný v rodném listu. Letošní oslava byla úplně jiná než předchozí kulatiny, protože měla velmi rodinnou a uvolněnou atmosféru, bez přítomnosti médií, přesně jak jsem si to, s ohledem k mému zdravotnímu stavu, přál,“ nechal se slyšet Gott v rozhovoru na svých oficiálních stránkách.

Oslava skoro jako doma

A právě zdravotní stav byl důvodem, proč na oslavu nemohl pozvat úplně všechny kamarády, které by si přál vidět. „Mělo to jediné nepříjemné úskalí. Musel jsem bohužel zúžit seznam původně zvaných kamarádů a spolupracovníků do O2 areny na pouhých 120 nejbližších. S ohledem na můj nevyzpytatelný zdravotní stav jsem měl jediné přání, mít oslavu s blízkými přáteli a kamarády z branže „jako doma". A dál už to bylo na mé ženě Ivance, která pro mne celý večer plný nádherných překvapení přichystala a organizovala,“ dodal Gott.

Karla Gotta dojala píseň k jeho narozeninám.

Téměř jako Silvestry s Menšíkem

A jak tajná oslava probíhala?

„Ivanka požádala Libora Boučka (43) o pomoc s dramaturgií a moderací večera, které se zhostil perfektně. Já jsem se už pak jen pohodlně usadil do svého křesla, převezeného s ostatním nábytkem a koberci z domova na jeviště Divadla Na Jezerce, skvěle se bavil a cítil se úplně jako doma. Gratulanti, kteří mě jeden po druhém příjemně překvapovali a bavili, pak přicházeli vlastně ke mně do pokoje, jako by se to všechno odehrávalo u nás v obýváku. Všem v hledišti jsem viděl do tváře a vidět tolik báječných osobností a kamarádů z branže pohromadě v jednom sále, to si pamatuji snad jen ze starých Silvestrů s Vladimírem Menšíkem,“ rozplýval se Mistr.

Nezapomenutelný večer

„Mám pocit, že tak příjemný, spontánní, nefalšovaně přátelský a současně hodně veselý večer se dá zažít jenom párkrát v životě. Byl to pro mne vlastně dvojitý dárek. Jednak jsem byl nesmírně šťastný z té jedinečné atmosféry pospolitosti, a dále mě nesmírně těšily krásné reakce všech zúčastněných, kteří tento večer, stejně jako já, nazvali nezapomenutelným. A to vše díky mojí Ivance. Jsem na ni pyšný, je to žena mnoha profesí,“ vysekl manželce poklonu Gott.

Reklama

Další články

Načítám