Mnozí si mysleli, že je zamilovaná do fešného parkouristy Tomáše Zonygy (26), se kterým se minulý týden vrátila z pobytu v Kanadě. Nikdo nechtěl věřit, že spolu nic nemají, ale kdepak! Jedná se vážně jen o kamaráda.

Tah na branku

Lucie má totiž už nějaký čas oči pro jiného – o deset let mladšího nabušeného a notně pokérovaného hokejového gólmana Marka Peksu (29)! Fotoreportéři Blesku už dokonce přistihli Vondráčkovou a její syny Matyáše (7) a Adama (4), jak je Marek Peksa se svou dcerou doprovází domů,  kde strávil několik hodin a nejspíš i celou noc. Už to, že seznámili i své děti, svědčí o mnohém...

„Po posledním vztahu budu velmi opatrná, než si někoho pustím do života, i s ohledem na své dva syny.  S Markem se známe a líbí se mi na něm, jak je to skvělý táta, naše děti si rozumí. Koho a kdy nám do života přinese budoucnost, necháváme otevřené,“ řekla Blesku Vondráčková. Nový vztah nevyvrátila, ale ani nepotvrdila. Nejspíš se tak jedná o čerstvou lásku.

Děti si hrají

Brankář Marek Peksa má z předchozího manželství dceru, kterou už Lucii představil. A ta si prý rozumí s jejími dětmi. „Jsem moc ráda, že kluci po návratu do Prahy začínají i tady mít kamarády. Je pro ně důležité mít kolem sebe i tady děti v jejich věku, nemohou být odkázaní jen na virtuální komunikaci s kamarády v Montrealu,“ uzavřela zpěvačka.

Rozvádějící se Vondráčková si rozhodně zaslouží partnera po svém boku. To by jí přáli i fanoušci, kteří jí radí, že na bolavou duši je dobré se zase zamilovat. Navíc její stále ještě manžel Tomáš Plekanec si krátce po oznámení rozvodu začal s tenistkou Lucií Šafářovou (32) a už spolu čekají holčičku.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
77 fotografií