Právě vysíláme

CHRIS BROWN představil pecku Heat. Mrkněte na videoklip!

5. září 2019 8:00
CHRIS BROWN představil pecku Heat. Mrkněte na videoklip!

Ačkoliv se Chris Brown řadí mezi poněkud kontroverzní umělce, jeho songy jsou stále oblíbené. Jakou novinku si Chris připravil pro své fanoušky tentokrát a s kým se rozhodl spolupracovat?

Kariéru úspěšného interpreta doprovází řada skandálů. Vše začalo v roce 2009, kdy byl Chris zatčen policií poté, co surově napadl svou tehdejší přítelkyni, zpěvačku Rihannu. O pět let později byl zpěvák odsouzen na jeden rok vězení za porušení podmínky. Po třech měsících byl Chris předčasně propuštěn kvůli dobrému chování a přeplnění amerických věznic. Pár dní na to byl souzen za jeden již starší případ, kdy spolu se svým bodyguardem napadl muže, a šel znovu na 6 měsíců za mříže.

Ačkoliv si toho Chris zažil v soukromí opravdu hodně, na hudbu nikdy nezanevřel a vždy se k muzice vrátil. I v této sféře si ale užil své a před pouhým měsícem byl například nařčen z toho, že kopíruje náměty ostatních a jeho klip Wobble Up obsahuje náměty, které už dříve použili jiní umělci.

Nyní má Brown venku nové album s názvem Indigo. Na jeho YouTubovém kanálu se objevil i videoklip s písni Heat, na kterém spolupracoval s doposud ne příliš známým rapperem Gunnem. Podívejte se na klip plný tance a napište nám, jak se vám líbí.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat