Právě vysíláme

50 CENT potvrdil, že EMINEM pracuje na nové desce!

18. září 2019 11:10
50 CENT potvrdil, že EMINEM pracuje na nové desce!

Americký rapper 50 Cent v rozhovoru potvrdil, že Eminem připravuje novou desku. Autor hitu „Candy Shop“ rovněž prozradil, že se na nové desce také podílel.

Skvělá zpráva

Fanoušci rapu, tohle vás určitě potěší! 50 Cent při rozhovoru na americké rozhlasové stanici Real 92,3 FM uvedl, že Eminem chystá novou desku. Na otázku, co o albu může ještě prozradit, odpověděl americký rapper takto: „Nedávno mi (Eminem) poslal novou skladbu. Teď na ní pracuje. Má nějaké věci připravené, je to stále nejlépe vydělávající rapper na světě. Spolupracujeme na nové desce.“

Eminem má k 50 Centovi blízko, a tak není divu, že rappeři na něčem pracují společně. Eminem se v minulosti podílel například na písničce My Life, kterou 50 Cent vydal v roce 2012. Známí rappeři si spolu rovněž zazpívali už v roce 2004 na legendárním hitu Encore.

Bohužel se zatím neví, kdy nová deska vyjde a jak se bude jmenovat. Podle informací od 50 Centa je album ještě v rané fázi přípravy, a tak se ho letos ještě nejspíš nedočkáme. U Eminema je ovšem možné všechno: vzpomeňme si na překvapivou premiéru desky Kamikaze loni v srpnu!

Zdroj: NME, Real 92,3 FM, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat