Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Adam Mišík natočil nový singl „Proud“ s rapperem Dorianem

Dalším momentem překvapení v tvorbě Adama Mišíka je nový singl „Proud“. Tentokrát se rozhodl nahlédnout do rapového světa. Přizval si aktuálně jednoho z nejúspěšnějších mladých představitelů tohoto žánru v Čechách, rappera Doriana, spojeného s labelem Blakkwood, a společně napsali autentickou, až rockově neuhlazenou výpověď o koncertním životě na cestách.

Víkendové přejezdy z akce na akci, nad ránem končící večírky i občerstvovací zastávky na benzinových pumpách se staly tématem energického singlu Proud. Adam Mišík a rapper Dorian v něm ukazují na první pohled atraktivní běžný život hudebních hvězd z té méně blyštivé stránky. „Jsme hvězdy, co nehasnou, jsme dole a někdy hloubš, v srdci nekonečnej proud, zbavíme se těch pout,“ zpívá Mišík dravě v refrénu.

„Proud je pro mě především o propojení popu a rapu. Snažíme se zbourat stigma, že ve světe to jde a u nás ne. Zároveň songem vzdáváme hold časům a kapelám, které nás k hudbě přivedly,“ přibližuje zpěvák, kde má nečekaná syrovost novinky kořeny.

Ve stejném duchu vznikl také videoklip, který režíroval Ondřej Kudyn. Černobílý snímek vezme diváky do nočního prostředí vyprodaných klubů, napěchovaných tělo na tělo. Hudebníci se zde ocitají v úzkém kontaktu s fanoušky, charakteristickém spíše pro divokou a pravidly nespoutanou rockovou kulturu.

„Chtěli jsme, aby byl videoklip tak trochu v raw stylu. Spojili jsme se s The Native Films a zkombinovali natáčení na filmovou kameru Alexa, starou VHS kameru z devadesátých let a foťák,“ líčí Kudyn.

Titulní foto: Universal Music Czech Republic, Ondřej Kudyn

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload