Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Časopis People každoročně volí nejvíc sexy muže planety a tím letošním se stal zpěvák John Legend (40). Ten se taky objeví na obálce nejnovějšího čísla. Muzikant vyjádřil vděk na sociálních sítích, ale evidentně nebere svůj nový titul až tak vážně.

„Nadchlo mě to, ale taky trochu vyděsilo. Je to velká zodpovědnost, protože si každý bude chtít vyzkoušet, jestli jsem opravdu tak sexy,“ dělal si legraci v rozhovoru pro magazín.

Byla to ale jeho manželka, kdo si okamžitě po zveřejnění informace získal internet. O modelce Chrissy Teigen (38) je známo, že se rozhodně nedrží zpátky, co se komentářů na sociálních sítích týče. A nezklamala ani tentokrát.

„Moje tajemství je venku. Splnil se mi sen, šu*ám nejvíc sexy chlapa planety! Jaká čest!“ napsala na Twitter a dočkala se mnoha gratulací.

Legend kráčí ve šlépějích herce Idrise Elby, který byl magazínem zvolen v loňském roce, a zpěváka Blaka Sheltona, který se nejvíc sexy mužem planety stal v roce 2017. Pro držitele cen Emmy, Grammy, Oscara, Tony a nespočtu dalších to možná není až tak důležité ocenění, ale nechal se slyšet, že na něj maminka bude určitě pyšná. A co víc by si vlastně ještě mohl přát?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám