Hlavní obsah

Nová alba: Celine Dion, Lady Antebellum, Westlife, Xindl X či Tove Lo

Právo, Jaroslav Špulák

Předvánoční albový trh se plní dalšími pozoruhodnými novinkami. Celine Dionová přichází s albem po šesti letech a hlásí novou vizi. Lady Antebellum jsou americká záležitost, jejich countrypop tam má skvělou odezvu. Westlife vsadili na popové písně, Tove Lo na elektronický pop a Xindl X vydal výběrové dvojalbum.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Celine Dion: Courage

Album obsahuje nové skladby kanadské popové zpěvačky, které ovlivnil taneční duch. Objevuje se na něm i dříve vydaná Flying On My Own, kterou Dionová zazpívala na posledním vystoupení svého šestnáctiletého působení v Las Vegas. Taneční písničku pro ni napsali Jörgen Elofsson, Liz Rodrigues a Anton Mårtensson a zaznamenává zpěvaččin první krok v další fázi kariéry.

Lady Antebellum: Ocean

Americké countrypopové trio Lady Antebellum se za oceánem těší obrovské popularitě. Hraje od roku 2006, na kontě má cenu Grammy a novinka je jeho osmé album. Nabízí třináct skladeb, v jejichž textech jsou i politické a společenské názory. 

Foto: BMLG

Nové album

Westlife: Spectrum

Westlife je vokální mužská kapela z Irska, která na sebe výrazně upozornila na přelomu devadesátých a nultých let. Její novinka je jedenáctým albem v její diskografii. Přináší skladby v duchu popu, který je ovlivněn hudbou osmdesátých a devadesátých let.

Foto: EMI

Nové album

Xindl X: Anděl v blbým věku

Písničkář Xindl X je na české hudební scéně již deset let. Vydává proto výběrové dvojalbum, na kterém jsou rovněž tři nové skladby. Doplňují sérii rádiových hitů, pod nimiž je Xindl X podepsán.

Foto: Universal Music

Nové album

Tove Lo: Sunshine Kitty

Sunshine Kitty je čtvrté studiové album švédské zpěvačky Tove Lo, která se letos přijela představit i do České republiky a na Slovensko. Kolekce je plná elektropopových skladeb, v nichž zpěvačka klade důraz na emoce, ženskou notu i melodii.

Foto: Universal Music

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám