Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spolu s veleúspěšným filmem Bohemian Rhapsody popularita legendární kapely Queen ještě vzrostla. S mimořádným zájmem fanoušků tak musejí počítat nejen herečtí představitelé rockových legend, ale také jejich předobrazy Roger Taylor (70) a Brian May (69). Zvědavost ohledně Johna Deacona (68) zůstává neuspokojená, už roky se straní záře reflektorů a žije v poklidu po boku manželky Veroniky.

„Je v důchodu, stranou od veškerého sociálního kontaktu,“ řekl na konto někdejšího kolegy Roger Taylor, který je naopak velmi společenský. Stejně jako jeho manželka Sarina Potgieter (47). Snad jen když si vyjdou na procházku, ocenili by více soukromí. Jeho ztráta jde bohužel obvykle ruku v ruce s popularitou.

Potgieter se za Taylora provdala v roce 2010 po šestileté známosti. Jde o bubeníkovu druhou manželku. Poprvé se ženil s Dominique Beyrand, s níž má syna Felixe a dceru Eleanor. Další tři děti, syna Rufuse a dcery Tiger a Lolu, mu porodila herečka Deborah Leng.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám