Procítěné písně a pomoc lidem bez domova: Passenger se vrací s aktuálním albem

Passenger - Roxy, 2019 | Foto: Adam Helma, MonsterMusic

V roce 2009 se mu rozpadla kapela, ale Passenger se nevzdal. Vydal se na sólovou dráhu, se kterou zaznamenal celosvětový úspěch. Nyní je opět na koni se svou řadovou novinkou.

Passenger (vlastním jménem Michael Rosenberg) k nám zavítal ani ne před rokem, ale už má ohlášený nový koncertní termín, kdy představí svou nejaktuálnější tvorbu v podobě alba Sometimes It’s Something, Sometimes It’s Nothing at All. V pořadí dvanáctá deska se nahrávala v legendárním londýnském Abbey Road a její výtěžek putuje lidem bez domova a těm, co žijí v nevyhovujících podmínkách.

Čtěte také: Passenger a 5 věcí, které jste o něm možná nevěděli

„Když jsem začínal s buskingem, tak jsem v ulicích po celé Anglii potkával spoustu lidí bez domova a tahle zkušenost mi otevřela oči. Díky tomu jsem si uvědomil, jaké mám vlastně štěstí, když mám večer kde spát, a že mám svou rodinu, které vždy můžu zavolat. Tohle je naprosté minimum, jaké by měl mít každý,“ doplňuje Passenger.

Autor hitu Let Her Go se představí 29. září 2020 ve Velkém sálu Lucerny. Vstupenky můžete zakoupit u prodejců GoOut a Ticketmaster.


Napište komentář

Karolína Kaufmann
O Karolína Kaufmann 360 Článků
Hudba je život! I po těch letech se jí nevzdávám ani teď, kdy už je v dosavadním životě těžší si na ni udělat pořádně čas a věnovat se jí. Miluju punkrock, rock (na tom jsem vyrostla), určité odnože metalu, ale stejně tak mám občas chuť na vážnou hudbu nebo ska. Prošla jsem přes iPunk.cz, MonsterMusic.cz, musicserver.cz a nyní jsem zpátky v Monsteru, který mi je nebližší.