Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SEAN PAUL feat. TOVE LO – Calling On Me

9. března 2020 9:45
Novinka Evropy 2: SEAN PAUL feat. TOVE LO – Calling On Me

Hrajeme od soboty 7. března 2020.

Multiplatinový držitel Grammy Sean Paul vydává ve spolupráci se zpěvačkou Tove Lo singl Calling On Me. Calling On Me je o skutečné lásce,” komentuje singl Sean. „Když někoho milujete, ta energie se nikdy nezmění.”

Seanu Paulovi se daří již několik let držet šňůru za sebou vydávaných megahitů. Mezi ty největší patří zejména singl No Lie, na kterém se Seanem spolupracovala Dua Lipa a který si připsal téměř půl miliardy zhlédnutí. Dále se jedná například o skladbu Body s atlantskými rapovými superstars Migos, o kolaboraci s Clean Bandit Rockabye, která se na prvním místě britského žebříčku držela devět týdnů a singl Cheap Thrills se Siou, který okouzlil celý svět a vysloužil Paulovi a Sie nominaci na Grammy.

Celkově má Sean na kontě přes 2 miliardy streamů, přes 1,5 miliardy prodaných alb a na Spotify si ho měsíčně poslechne přes 23 milionů uživatelů. Sean Paul je tak jedním z nejžádanějších hlasů současného hudebního průmyslu.

Švédská zpěvačka Tove Lo je známá především díky hitu Habits (Stay High). Rodačka ze Stockholmu se může pyšnit i nominací na cenu Grammy. Proslula také s energií nabitými songy Heroes (We Could Be), Talking Body, Timebomb, Moments, Desire, Cool Girl, True Disaster, Lies In The Dark k filmu Padesát odstínů temnoty nebo filmovou Scars k filmu Aliance.

Song vyjde na albu Scorcha.

 

Články, které by tě mohly zajímat