Právě vysíláme

Rapper 50 CENT poslal ostrý vzkaz všem, kteří porušují pravidla karantény!

25. března 2020 8:10
Rapper 50 CENT poslal ostrý vzkaz všem, kteří porušují pravidla karantény!

Americký rapper 50 Cent se přidal k známým osobnostem, kteří svým fanouškům vzkazují, aby zůstali doma. Autor hitu Candy Shop měl pro kohokoliv, kdo se rozhodl porušit pravidla domácí karantény, speciální vzkaz!

Nejste v bezpečí

50 Cent se v novém rozhovoru pro magazín deníku Wall Street Journal rozpovídal o lidech, kteří porušují pravidla domácí karantény. Přísná opatření nyní platí v mnoha evropských zemích a ve Spojených státech se doporučuje, aby lidé zůstávali doma a distancovali se od ostatních. Přestože politici, celebrity i jiné vlivné osobnosti vyzývají svoje fanoušky, aby zůstali doma, internetem stále bohužel občas kolují videa či fotky lidí, kteří nově stanovená opatření porušují.

Americký rapper měl vůči těmto lidem jasný vzkaz. „Někteří chodí pořád ven, nebo paří, a neuvědomují si, co se momentálně děje,“ uvedl 50 Cent. „Chcete, aby tohle byla vaše poslední pařba? What the f**k, bro? Není to bezpečné, nechápu to. Zůstaňte doma a buďte v klidu, lidi!“

Jak tedy tráví známý autor desky Get Rich Or Die Tryin‘ tráví svůj čas v domácí karanténě? Prý pravidelně cvičí a pomáhá přítelkyni!

Zdroj: WSJ Magazine, Billboard, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat