TOP 7 videoklipů týdne: Paulie Garand má další singl s DJem Wichem, Mirai natáčeli na Bali, Lenny v Londýně

Vydáno 21.04.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Z domácí scény přichází s novinkami Paulie Garand, který chystá novou desku s DJem Wichem, i Lenny, která natáčela v Red Bull Studios v Londýně. Videoklipy představily také skupiny Mirai, jejíž členové pořídili záběry na Bali, FROMVlny. Ze Slovenska se hlásí rapper Suvereno, který připravil song o alarmujícím stavu naší planety, a ze Spojených států posílají svou novinku I'm Ready Demi Lovato a Sam Smith.

TOP 7 videoklipů týdne: Paulie Garand má další singl s DJem Wichem, Mirai natáčeli na Bali, Lenny v Londýně Foto: archiv zpěvačky


Demi Lovato
a Sam Smith jsou připraveni na lásku

Spolupráce, na kterou se fanoušci Demi Lovato a Sama Smitha dlouho těšili. Dvojice vydala minulý týden singl I'm Ready, v jehož textu jasně vzkazuje, že je připravena na lásku. Videoklip vzdává hold LGBT komunitě a navozuje atmosféru olympijských her.

 


Mirai
natáčeli na Bali

S novinkou se hlásí také Mirai, kteří vydávají letně laděný singl s chytlavým refrénem - Yahoda. Video k písni natáčela kapela na dalekém Bali, kam členové už loni odletěli na společnou dovolenou. Styling nejnovějšího klipu je od předchozích počinů skupiny zcela odlišný. "Je to všechno tak dobře a decentně úchylný a trochu artový," uvedl frontman Mirai Navrátil.  

TOP 7 videoklipů týdne: Jana Kirschner a Vojta Dyk zpívají o vztazích, Mirai nabádají k nošení roušek

 


Lenny
představuje ve spolupráci s Red Bullem Londýn

Ani další z videoklipů se nenatáčel v České republice. Vizuál písně Wake Up mapuje život Lenny v prostředí britské metropole, kde studovala a kam jezdí nahrávat své skladby. Záběry však mladou zpěvačku nezachycují pouze při práci v Red Bull Studios London, ale právě také v rušném centru velkoměsta, které Lenny považuje za své srdeční. O režii klipu se postarali Michal Budinský a Štěpán Svoboda.

LIVE: Lenny málem propásla vlastní koncert ve Foru Karlín

 


FROM
zpívají o továrně na vztahy

FROM měli 17. dubna zahajovat své turné. Okolnosti tomu však nepřály, a tak se rozhodli fanoušky potěšit alespoň novým videoklipem, který natočili k písni Na konci všech cest. Hlavní roli si v něm zahrála Anna Stropnická. "Anička představuje dívku, která řeší svou minulost, hlavně pak zkušenost s muži. Vydává se do virtuálního světa Seznamkárny - továrny na vztahy, kde lidé koukají jen na vzhled, co nejrychlejší zkratky ke druhému, ale ono to pak v reálu nefunguje," popsala skupina svou novinku, ve které se objevuje také spousta symbolů.

VIDEO: FROM našli tu pravou nalevo od nebe


Paulie Garand
, DJ Wich a 7krát3 servis neukážou

V pořadí třetí singl Mezi prsty je z chystané desky, kterou připravuje Paulie Garand s DJem Wichem. Vyjít má 20. května. V songu zdařile skunduje 7krát3. Velká škoda, že nám kluci během pózovačky na tenisovém kurtě neukázali taky něco ze svých skills s raketou v ruce. 


Suvereno reflektuje aktuální dění i současný stav Země

Slovenský rapper Suvereno natočil nový klip v jeden den nouzového stavu v Praze, kde i ta obvykle nejzaplněnější místa zejí prázdnotou. V textu komentuje aktuální stav a zároveň se zaměřuje na další problémy naší planety, které by se ani nyní neměly stavět na druhou kolej. Nová Suverenova deska Prometheus II vyjde už brzy.


Skupina Vlny se po svém vyrovnává se ztrátou blízkého člověka

Novinka od skupiny Vlny má smutný kontext. Kapela ji totiž složila poté, co jí zemřel jeden blízký člověk. "Dlouho jsme se s tím rvali a nakonec jsme se z té bolesti vyhráli a vyzpívali," vysvětluje zpěvák Karel Kolčava. Píseň Země vznikla ze spolupráce s Borisem Carloffem i Markem Rakovickým z Lvgnc studios.

Text: Kateřina Nováková, Andrea Štipčáková

Témata: Demi Lovato, Sam Smith, Lenny, Mirai, FROM, Paulie Garand, Vlny, Suvereno

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít