TOP 7 videoklipů týdne: Haim synchronně tančí na asfaltu, Michal Hrůza si zaletěl do New Yorku

Vydáno 05.05.2020 | autor: Kateřina Nováková

Sestry Haim lákají na novou desku synchronním tancem, nové video vydala také Avril Lavigne. Z domácích interpretů představují tento týden své video novinky Dalekko, Michal Hrůza, Xindl X, Megaphone i Sendwitch.

TOP 7 videoklipů týdne: Haim synchronně tančí na asfaltu, Michal Hrůza si zaletěl do New Yorku oficiální promo interpreta


Dívky z Haim synchronizovaně tančí 

Fanoušci sesterské skupiny Haim už netrpělivě očekávají její nové album, jehož vydání bylo původně naplánováno na konec dubna, Women In Music Pt III nakonec ale vyjde až  26. června. Sestry se rozhodly své příznivce potěšit alespoň klipem k písni I Know Alone, který na dálku režíroval Jake Schreier, o choreografii se postaral projekt Francis and The Lights.  

 


Sendwitch natáčeli během karantény

Klip ke skladbě Mezi náma, jejíž text vychází z nepovedeného vztahu frontmana kapely, natáčeli Sendwitch během karantény ve studiu u Thoma Frödeho z Imodium. Skupina má na 10. května v plánu live stream svého koncertu z KD Loučeň. Stejně jako spousta jiných, i Sendwitch museli přesunout svoje jarní turné na podzim. 

Rybičky 48 vyprodali oba plzeňské koncerty, předskakovali Sendwitch


Dalekko mění svět

Nový singl vydávají i Dalekko. Indie popová skupina si tentokrát k natočení vizuálu vybrala píseň Změníš svět, která je o netrpělivém vyhlížení jara. Děj klipu se odehrává v automobilu, který řídí Pavel Sajner, kytarista a zpěvák formace.

 


Avril Lavigne
podpořila záchranáře

Avril Lavigne si k natočení nového videa vybrala písničku We Are Warriors. Rozhodla se tak vzdát hold lidem, kteří bojují proti koronaviru v první linii, a ve spolupráci s projektem HOPE je pomocí tohoto songu i finančně podpořit.

Avril Lavigne se vrátí do Prahy. Po dvanácti letech a poprvé po překonání nemoci


Michal Hrůza si z New Yorku přivezl klip

Jemná balada o lásce Propojení dostala svou obrazovou podobu v New Yorku, kam se Michal Hrůza únoru vydal se svojí kapelou. Song pochází z jeho nové desky Světlo do tmy, kterou Hrůza vydal v březnu tohoto roku. Pražská zastávka turné k novému albu je naplánovaná na 20. 11. do Fora Karlín.

Michal Hrůza interview: Z každého průšvihu vede cesta


Xindl X zpívá o tom, jak se máme

Zpěvák Xindl X připravil tentokrát lyric video ke svojí nové skladbě Něco je ve vzduchu, jež se opět věnuje tématu karantény a tomu, jak se nám během nouzového stavu žije. 


Proměna Megaphone 

Megaphone na podzim vydali druhé album In Time, změnili styl, zvuk i sestavu. Z této nahrávky pochází i singl Don't Be Late o tom, jak muži občas ztrácí kvůli ženám hlavu. Klip se natáčel těsně před omezením volného pohybu v kasárnách Klecany. Za kamerou stál Viktor Odehnal, před ní se kromě kapely objeví také bývalá vokalista Eliška Hercjuková. Barevný vizuál, ozvláštněný decentním klíčováním a natočený v rozbořených prostorech, zachycuje současou podobu i zvuk kapely.

Text: Andrea Štipčáková, Kateřina Nováková

Témata: Haim, Dalekko, Avril Lavigne, Xindl X, Michal Hrůza, Sendwitch, Megaphone

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít