Hospitalizaci v nemocnici May nejdříve odůvodňoval natrženým svalem. Nakonec se ale rozhodl, že fanouškům poví celý příběh, než ho někdo překroutí. V živém instagramovém vysílání přiznal, že kromě ohromné svalové bolesti prodělal také infarkt.

„Zmínil jsem se vám, že mám přetržený sval, to byla první diagnóza, a všichni jsme měli za to, že se to stalo během zahradničení.“ May uvedl, že ho bolelo na hýždích, původce agonické bolesti ovšem nebyla žádná nehoda, nýbrž prokletí povolání.

„Byl to zánět sedacího nervu, bolest, jako když vám někdo bodá šroubovákem do zad. Zjistili jsme to až na magnetické rezonanci. A proč se to stalo? Inu, 50 let běhám s kytarou na levém rameni, to se nemůže obejít bez následků,“ pokračoval člen Queenů.

„To je jedna strana příběhu, zbytek je o něco bizarnější. Byl jsem překvapený, protože jsem se měl za zdravého chlapíka a všichni mi říkali, že mám dobrý tlak a srdce mi bije v pořádku. Každopádně jsem během toho také prodělal menší infarkt.“

Brian prožíval 40 minut nepříjemné bolesti na hrudi, v rukou a nadměrně se potil, klasické příznaky srdeční příhody. Naštěstí to byl menší infarkt, operace srdce nebyla nutná. Nyní je v domácí péči a zotavuje se ze zranění. „Jsem rád, že už i já patřím do toho klubu,“ uzavřel kytarista.

Fotogalerie
32 fotografií