Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Přítelkyně mě zaskočila svou inteligencí, říká o miss Kotkové zpěvák Lexa

  0:30
Česká Miss World 2016 a první vicemiss Natálie Kotková (26) a její partner, zpěvák skupiny Slza Petr Lexa (29) se rozpovídali o svém seznámení i o tom, v čem jsou nejvíce rozdílní. V rozhovoru pro Magazín DNES také prozradili, kde je jim společně nejlépe a kde stráví letošní dovolenou.
Petr Lexa a Natálie Kotková (Praha, 20. dubna 2020)

Petr Lexa a Natálie Kotková (Praha, 20. dubna 2020) | foto:  Michal Sváček, MAFRA

„Natálky jsem si poprvé všiml díky videorozhovoru na YouTube po soutěži Miss. Předpokládal jsem, že se jako obvykle u rozhovorů s misskami škodolibě zasměju, ale ona mě zaskočila nadhledem i vtipem. Zanechal jsem u videa komentář, ten zahlédli naši společní známí a propojili nás. Poslal jsem jí lístky na náš koncert v klubu SaSaZu a po něm jsme prokecali celou noc,“ popisuje zpěvák Petr Lexa počátky vztahu s Natálií Kotkovou  v rozhovoru pro Magazín DNES. 

Na partnerce ho prý zaujala mimo jiné i inteligence. „Hlavně je chytrá. Intelekt mi na holkách odjakživa imponoval. Druhá věc: je až neuvěřitelné, jak blízký máme smysl pro humor. K tomu je svědomitá a nesobecká. Má tak dobré srdce, že na to někdy až doplácí. Všechny pocity, které zažívám s Natálkou, jsem nashromáždil do něžné romantické písničky s názvem Žár,“ říká Petr Lexa. 

Natálie Kotková znala skupinu Slza podle názvu již dříve, ale prvně ji pořádně zaregistrovala až když kluci vystupovali na finále soutěže Miss, které se účastnila. „Protože ale nejsou úplně afterparty kapela, tak na večírku po soutěži jsme se s Peťou osobně potkat nemohli. To až po čase,“ vzpomíná modelka. 

„Než jsme se sešli po koncertě Slzy, kam mě pozval, zjišťovala jsem si dopředu všechno o Slze i o Peťově tvorbě na YouTube. Bavilo mě, jak je veselý, otevřený a že ví, co dělá. V jednom videu se zmínil, že je spíš na tmavovlásky, tak jsem si řekla – aha, nemám šanci, ale třeba z něj bude kámoš. Po koncertě jsme si ale sedli a zapovídali se na několik hodin. A od toho setkání jsme spolu byli každý den,“ říká Natálie Kotková.

S Petrem Lexou se modelka sestěhovala tak rychle, že o tom sotva stačila říct svému bratrovi, se kterým do té doby bydlela. „Bylo to strašně rychlé. Přišel s tím Peťa. Poznali jsme se pár týdnů před mým odletem na Miss World, kde jsem pak byla měsíc. A v tom mezidobí se přestěhoval a už počítal s tím, že bych se k němu mohla nastěhovat i já, tak jsem po návratu do Prahy souhlasila.“ 

Natálie Kotková

Česká Miss World 2016 Natálie Kotková v národním kostýmu od manufaktury Stará...

Před šesti lety založila sledovaný blog The Nattiness, v jehož názvu spojila své křestní jméno a výraz happiness, tedy spokojenost a štěstí. Věnuje se v něm cestování, módě a sportu ve spojení s vlastním životním příběhem. „Moji práci píše sám život,“ říká. V roce 2016 se přihlásila do České Miss, kde skončila druhá. Vystudovala marketingovou komunikaci na pražské VŠFS.

Podle jejího přítele si oba rozumí i proto, že jsou si v mnoha věcech podobní. „Odlišní jsme hlavně ve smyslu pro pořádek. Natálka jede ve stylu inteligent zvládá chaos, já mám lehce obsedantně kompulzivní poruchu, kdy potřebuji mít vše srovnané a pod kontrolou. Oba přístupy se logicky protínají, ale po těch letech už jsme našli kompromis,“ říká se smíchem Lexa. Věčné téma, které s Kotkovou řeší prý je, kdo z nich je vyšší. 

„Já jsem přesvědčený, že jsme vysocí na centimetr přesně, ale Natálka mívá vyšší podrážky a hlavně má víc vlasů. Když máme vyrazit na ples a dojde na její podpatky, málem z toho nespím, ale Natálka říká, že správný chlap by to neměl brát jako svoji nevýhodu. A má pravdu,“ míní zpěvák. 

Petr Lexa

Kapelu Slza tvoří zpěvák Petr Lexa (vlevo) a kytarista Lukáš Bundil.

Před sedmi lety založil s kytaristou Lukášem Bundilem skupinu Slza, se kterou vydali třetí album s názvem 3. K hudbě přešel v šestnácti letech od herectví, jemuž se věnoval od dětství. Herecky se prosadil i na YouTube, zejména krátkými komediálními skeči v roli Hoggyho. Souběžně s tím studoval angličtinu a španělštinu na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích.

Petr Lexa tvrdí, že ačkoliv je ukecaný, řešení různých nedorozumění rád často odkládá. „Důležité je o problémech mluvit, to vám řekne každý. Natálka to zvládá mnohem líp, ta nemá blok říct – pojď, sednem si a vyřešíme to,“ sype si zpěvák popel na hlavu. Se svou láskou tráví čas nejraději doma. 

„Asi i proto, že hodně cestujeme. Hlavně přes léto, když jsme se Slzou na cestách, se domů těším. Rád vařím, takže to oslavíme dobrou večeří, sedneme si k filmu nebo seriálu a jsme rádi, že jsme spolu,“ říká Lexa a Kotková doplňuje: „Já jsem v létě zatím vždycky víc cestovala pracovně po světě, abych nezůstávala sama doma, když byla Slza v největším zápřahu. Zařídíme se podle Peti, jak to bude s koncerty a festivaly, od toho se budou odvíjet naše společné aktivity. A pokud letos budeme víc v Česku, tak se vydáme na výlety po přírodě a na to se těším moc.“

16. března 2018

Autoři: ,
  • Nejčtenější

Manželé Babišovi se rozcházejí, přejí si zachovat rodinnou harmonii

19. dubna 2024  17:06,  aktualizováno  17:43

Podnikatel, předseda ANO a bývalý premiér Andrej Babiš (69) s manželkou Monikou (49) v pátek...

Sexy Sandra Nováková pózovala pro Playboy. Focení schválil manžel

18. dubna 2024

Herečka Sandra Nováková už několikrát při natáčení dokázala, že s odhalováním nemá problém. V...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Charlotte spí na Hlaváku mezi feťáky, dluží spoustě lidí, říká matka Štikové

17. dubna 2024  12:12

Charlotte Štiková (27) před rokem oznámila, že zhubla šedesát kilo. Na aktuálních fotkách, které...

Ve StarDance zatančí Vondráčková, Paulová, hvězda Kukaček i mistryně světa

15. dubna 2024  8:20

Tuzemská verze celosvětově mimořádně úspěšné soutěže StarDance britské veřejnoprávní televizní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Jsme taková spokojená nemoderní domácnost, říká Tereza Ramba

17. dubna 2024

Nemohli by být rozdílnější. Zatímco Terezu Rambu svět počítačů míjí, režisér Karel Janák má přehled...

Jitka Asterová vyznávala lásku Romanovi Skamene. Bez odezvy

20. dubna 2024

Zatímco během covidu kdekdo tloustl, Jitka Asterová hubla. Nejprve s keto dietou, teď se drží...

Je o půl roku rozumnější, říká o manželce šéfkuchař Martin Svatek

20. dubna 2024

Martina Svatka (50) přezdívají kuchařský král jižních Čech a jemu se to líbí. Jeho manželka Jana...

Jsem vděčná za šťastné chvíle, ne každý si je umí vychutnat, říká Vica Kerekes

19. dubna 2024

Premium Vstřícná, přátelská, dochvilná. Říkáte si – samozřejmost? Ne vždy to platí, ale každopádně se tak...

PŘEHLEDNĚ: Manželskou krizí a rozvodem si prošla řada premiérů

19. dubna 2024  19:19

Manželskou krizi nebo rozvod poznala většina polistopadových českých premiérů, včetně Andreje...

Manželé Babišovi se rozcházejí, přejí si zachovat rodinnou harmonii

Podnikatel, předseda ANO a bývalý premiér Andrej Babiš (69) s manželkou Monikou (49) v pátek oznámili, že se...

Sexy Sandra Nováková pózovala pro Playboy. Focení schválil manžel

Herečka Sandra Nováková už několikrát při natáčení dokázala, že s odhalováním nemá problém. V minulosti přitom tvrdila,...

Charlotte spí na Hlaváku mezi feťáky, dluží spoustě lidí, říká matka Štikové

Charlotte Štiková (27) před rokem oznámila, že zhubla šedesát kilo. Na aktuálních fotkách, které sdílela na Instagramu...

Vykrojené trikoty budí emoce. Olympijská kolekce Nike je prý sexistická

Velkou kritiku vyvolala kolekce, kterou pro olympijský tým amerických atletek navrhla značka Nike. Pozornost vzbudily...

Ve StarDance zatančí Vondráčková, Paulová, hvězda Kukaček i mistryně světa

Tuzemská verze celosvětově mimořádně úspěšné soutěže StarDance britské veřejnoprávní televizní společnosti BBC se už na...