Právě vysíláme

LINKIN PARK slaví miliardový úspěch na YouTube. Jaký jejich hit přesáhl významný milník?

4. července 2020 8:10
LINKIN PARK slaví miliardový úspěch na YouTube. Jaký jejich hit přesáhl významný milník?

Oficiální videoklip kapely Linkin Park k písni In The End, který byl vydán v říjnu 2009, si na YouTube připsal velkolepý úspěch. Překonal 1 miliardu zhlédnutí.

Úspěchem se pochlubil DJ kapely Linkin Park Mr. Hahn na svém Instagramu. “Díky za všechnu lásku od vás všech za celé roky. Velký úspěch, myslím, že si dám dnes zmrzlinu na oslavu. Buďte všichni v bezpečí” poděkoval fanouškům za podporu Mr. Hahn.

In The End je druhé video Linkin Park, které dosáhlo miliardového milníku. V listopadu 2018 dosáhl videoklip Numb stejného úspěchu, nyní má již přes 1,4 miliardy shlédnutí. Přesažení miliardového zhlédnutí na YouTube je pro rockmetalové kapely vzácné. Linkin Park se tím připojili ke kapelám jako je Nirvana (Smell Like Teen Spirit), Guns’n’Roses (Sweet Child O‘ Mine) či The Queen (Bohemian Rhapsody).

Zajímavostí je, že zpěvák Chester Bennington zpočátku neměl song In The End rád. „Nikdy jsem nebyl fanouškem In The End a nechtěl jsem, aby píseň byla na desce,“ přiznal pro V Music„Naštěstí jsem to rozhodnutí nechal na jiných, kteří jsou ve skutečnosti talentovaní na výběr písní, které se lidem budou líbit… Teď In The End miluji a myslím, že je to skvělá píseň. V té době to pro mě ale bylo těžké vědět,“ dodal Bennington.

Linkin Park pozastavili svou činnost po smrti frontmana Chestera Benningtona v roce 2017. Nyní se zdá být budoucnost kapely trochu jasnější. “Celý rok oslavujeme 20. výročí od vydání alba Hybrid Theory a chceme, abyste se taky zapojili,” prozradila nedávno kapela na sociálních médiích. Linkin Park nedávno oznámili, že mají dlouhý seznam písní nahraných se zpěvákem Chesterem Benningtonem. Kdo se ujme postu po Chesterovi zatím zůstává zahaleno tajemstvím.

Gratulujeme Linkin Park k významnému úspěchu. Podívejte se na In The End níže. 

 Zdroj: Instagram, Youtube, V Music

Články, které by tě mohly zajímat