Hlavní obsah

Kapela Scorpions točí album. I když už nechtěla

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože zpěvák Klaus Meine tvrdí, že Still Loving You nebo Wind of Change, balady jeho skupiny Scorpions, jsou ideální k milostnému tanci a vyznání lásky, uznal, že je nejvyšší čas přestat spoléhat jenom na ně a soustředit se na nové. Zpěvák německé skupiny nyní prohlásil, že materiál pro nové album je hotový.

Foto: Petr Horník, Právo

Klaus Meine ví, že nastal čas nových písní.

Článek

Začíná se nahrávat a deska by měla vyjít příští rok. Pokud se tak stane, bude to porušení slov členů skupiny o tom, že předešlé album Return To Forever z roku 2015 je jejich poslední.

„Když jsme se v loňském roce rozhodli nahrát novou desku, uvědomili jsme si, že se na ní nebudeme vracet k písním z minulosti. Vše bude nové. Po jejím vydání bychom samozřejmě zase rádi vyjeli na koncertní turné,“ řekl Meine v rozhovoru pro kalifornské rádio 95,5 KLOS.

Také odhalil, že členové Scorpions sní o turné v USA, přičemž jsou si vědomi, že to nebude tak jednoduché.

„V Německu, kde žijeme, se zdá, že pandemie je pod kontrolou. Ale každý druhý den slyšíte, že virus napadl lidi v továrnách na maso a podobně. Je to děsivé. Nemáme ponětí, jak to skončí,“ pověděl. Meine nicméně bere na vědomí dobré stránky této situace. „Všichni jsme bláznivě sjednoceni, protože máme stejný problém. Máme důvod si uvědomit, že žijeme na stejné planetě, o kterou se musíme postarat. Doufám, že se blíží lepší dny,“ přiznal.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám