Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Selena Gomez slaví 28. narozeniny: Vzpomíná, jak lidi bavilo ji ponižovat

Selena Gomez slaví 28. narozeniny: Vzpomíná, jak lidi bavilo ji ponižovat
Zdroj: archiv Seleny Gomez
+ Dalších 9 fotografií
galerie
Zpěvačka Selena Gomez, nejlépe známá z dětských filmů a seriálů studia Disney, slaví 28. narozeniny. Kráska italsko-mexického původu je sice mladičká, její život ale jednoduchý nebyl a už se musela vypořádat se spoustou překážek. Kromě zdravotních problémů dlouho trpěla i depresemi a skončila v psychiatrické léčebně. Dnes se jí dle vlastních slov daří dobře, nikdy ale nezapomene na dobu, kdy měla pocit, že nemá svůj život vůbec pod kontrolou.

Selena Gomez se narodila 22. července 1992 ve městě Grand Prairie ve státě Texas. Její maminka má kořeny v Itálii a tatínek pochází z Mexika. Pojmenována byla po zpěvačce Seleně, která tragicky zemřela tři roky po jejím narození.

Zájem o herectví a zpěv se u ní začal projevovat, už když byla malá holčička, její maminka totiž byla divadelní herečka a Selena ji sledovala při zkouškách. Sen si splnila už v 10 letech, byla obsazena do dětského seriálu Barney a přátelé, který byl mezi americkými dětmi velmi populární.

Selena byla velmi kouzelná dívenka a další nabídky se jí proto jen hrnuly. Od malých rolí v seriálech a filmech se postupem času dostávala k těm hlavním. Hrála například v seriálu Kouzelníci z Waverly nebo ve filmu Program na ochranu princezen. Stala se hvězdou Disney a vydávala své písně, sláva ale přinášela i svá negativa.

Težké časy Seleny Gomez

V rozhovoru s Amy Schumer se Selena rozpovídala o tom, jaké pro ni bylo uvědomění, že je najednou hvězdou a lidé se zajímají nejen o její schopnosti, ale i soukromí. „Nikdy jsem nechtěla být středem pozornosti, takže když jsem se jím najednou stala, ztratila jsem nad svým životem kontrolu,“ řekla zpěvačka otevřeně.

„Prošla jsem si hodně těžkým obdobím, můj život byl lidem vykreslen jedním způsobem a tak mě všichni viděli, i když některé věci ani nebyly pravdivé. Musela jsem se otevřít, mluvit o svém soukromí a postavit se sama za sebe. Nechtěla jsem, aby mé soukromí ovlivňovalo mou kariéru,“ vysvětlila Selena.

Selena Gomez si myslí, že v určité době dokonce spoustu lidí bavilo ji na internetu ponižovat. „Byla jsem tehdy opravdu hodně mladá, propíralo se všechno. Moje vztahy, moje zdravotní a psychické problémy. Bylo to hrozné,“ svěřila se.

Selena Gomez jako nový člověk

Zpěvačka a herečka si prošla spoustou útrap, z nichž nepovedené vztahy s Justinem Bieberem a dalšími umělci jsou to nejmenší. Před časem musela podstoupit transplantaci ledviny, kterou jí darovala její kamarádka a psychické problémy ji dostaly až do ústavu. Nějaký čas se navíc úplně odtrhla od sociálních sítí a vůbec se neobjevovala na veřejnosti.

Dnes se Seleně Gomez daří dobře. Žádného partnera nemá, obklopuje se ale velmi dobrými přáteli, kteří ji podporují, když se necítí nejlépe a s nimiž si užívá spoustu legrace. Vydává navíc stále nové a nové písničky a podílí se na televizních projektech. Na to, jak je krásná, například i bez make-upu, se podívejte do galerie.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy