Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT se postarala o velké překvapení v hudebním světě! Vydává utajené album

24. července 2020 11:10
TAYLOR SWIFT se postarala o velké překvapení v hudebním světě! Vydává utajené album

Zpěvačka před pár dny zcela nečekaně oznámila, že vydává nové album Folklore. S novou deskou, kterou složila v domácí karanténě, vychází i zajímavý hudební klip k singlu Cardigan. Režie klipu se ujala sama Taylor.

Velký návrat

George Michael, Beyoncé, Eminem a nyní Taylor Swift – všem těmto interpretům se povedlo až do poslední chvíle dokonale utajit vydání nové desky. Prvním třem zmíněným interpretům tato taktika nesmírně prospěla. Vyjde i autorce hitu Lover?

Nová deska Folklore vznikla během pobytu v domácí karanténě. „Mnoho věcí nevyšlo tak, jak jsem si představovala,“ uvedla na Instagramu Taylor„Ale je jedna věc, která určitě vyšla. A ta věc je moje osmá deska folklore!“ Deska obsahuje celkem 16 písní, včetně duetu se zpěvákem Bon Iverem.

Souběžně s novou deskou představila Taylor Swift i nový hudební klip k singlu Cardigan. V hudebním klipu usedne americká zpěvačka za piano a tento hudební nástroj ji postupně transportuje do různých světů. Fanoušci Alenky v říši divů, tohle se vám bude určitě líbit!

Hudební klip k singlu si můžete pustit níže. Co mu říkáte?

 

Zdroj: YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat