Hlavní obsah

Nová alba: Taylor Swiftová, Ronan Keating i Primal Fear

Právo, Jaroslav Špulák

Koronavirová krize přiměla americkou zpěvačku Taylor Swiftovou nachystat a nahrát nové album, na které jsou v zahraničí výborné kritiky. Píše se o něm jako o jejím nejzdařilejším. Ronan Keating je naopak tradiční, stejně jako metalové spolky Primal Fear a Hakem. Vyšla i novinka kapely Neck Deep.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Taylor Swift: Folklore

Americká zpěvačka Taylor Swiftová oznámila vydání nového alba na poslední chvíli minulý týden. Nahrála je v době koronavirové karantény. Do svého popu vložila emotivní repetitivní prvky a vznikla velice přesvědčivá hudební kolekce s přídomkem „alternativní“.

Foto: Republic

Nové album

Ronan Keating: Twenty Twenty

Bývalý člen chlapecké kapely Boyzone Ronan Kerating přichází již se svým jedenáctým sólovým počinem. Nahrál je tři roky po předešlé desce. Na novince je třináct volných popových písniček, v nichž hraje důležitou roli akustická kytara.

Foto: Universal Music

Nové album

Primal Fear: Metal Commando

Již třinácté studiové album nabízí německá metalová kapela Primal Fear. Čerpala na něm ze svých zkušeností a původního pojetí hudby. Na desce je jedenáct písniček, dravých, energických a náležitě stylových.

Foto: Nuclear Blast

Nové album

Haken: Virus

Hned třikrát bylo odloženo vydání šestého studiového alba britské progres-metalové kapely Haken. Základy písní měla nachystané již z období nahrávání předešlé desky Vector (2018), s níž je novinka tematicky spojená. Byť název připomíná coronavirovou dobu, podle kapely je to náhoda.

Foto: Inside Out Music

Nové album

Neck Deep: All Distortions Are Intentional

Přestože formace Neck Deep vznikla ve Walesu teprve v roce 2012, v podobě novinky se pyšní již svou čtvrtou studiovou deskou. Pokračuje na ní ve své poppunkové cestě a lpí na výrazných mladistvých melodiích.

Foto: Hopeless

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám