Právě vysíláme

ED SHEERAN a jeho manželka CHERRY spolu údajně čekají první dítě!

12. srpna 2020 11:10
ED SHEERAN a jeho manželka CHERRY spolu údajně čekají první dítě!

Britská bulvární média tvrdí, že Ed Sheeran a jeho manželka Cherry Seaborn spolu čekají první miminko! Podle deníku The Sun je Cherry už v pokročilém těhotenství.

Skvělá zpráva

Ed Sheeran loni po ukončení svého koncertního turné Divide oznámil další kariérní pauzu. Britský zpěvák tehdy uvedl, že se chce věnovat víc rodině a sbírat inspiraci pro další hudební tvorbu. Zdá se, že devětadvacetiletý autor hitu Beautiful People má i další důvod k radosti. Podle britského bulvárního tisku totiž s manželkou čekají svého prvního potomka!

Zdroj blízko slavného páru médiím prozradil, že Ed a Cherry jsou nesmírně šťastní a těší se na nového člena rodiny. Bezpečnostní opatření proti šíření koronaviru ve Velké Británii navíc manželům poskytl perfektní podmínky pro to, aby šťastnou novinku utajili před zraky světových médií co nejdéle.

Ed Sheeran a Cherry Seaborn se vzali už před dvěma lety. Ed o svém osobním životě moc nemluví, a tak lze očekávat, že se k těhotenství Cherry nebude vyjadřovat. My slavnému páru každopádně blahopřejeme!

Zdroj: YouTube, Metro UK, The Sun, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat