Nový Spark
venku od 2. dubna
Live: DYMYTRY, TRAKTOR, SEBASTIEN roztřásli Olomouc

Live: DYMYTRY, TRAKTOR, SEBASTIEN roztřásli Olomouc

Minulý pátek proběhl ve znamení intenzivního horka. Nejenže slunce příjemně pálilo, do malebné Korunní pevnůstky v metropoli Hané se navíc sjeli hlavní aktéři turné Monster Meeting, a o ohně nebyla nouze.

Foto: Lenka Vaníčková

Celý program zahájila nadějná alternativně-metalová kapela #ČERNÁ, která rozhýbala publikum a ukrojila si svůj díl pozornosti. Jako druzí nastoupili na velké pódium SEBASTIEN, které čekal rovněž křest ohněm. Poprvé hráli naživo svůj nový repertoár v češtině, který brzy odhalí na novém CD „Integrity“ a představili také tematický vizuál. Vystoupení se povedlo, půda pro headlinery byla připravena.

TRAKTOR i DYMYTRY se objevili společně na pódiu chvíli po sedmé, aby zahráli hromadný song „Spolu se cítíme živí“. Poté patřilo pódium TRAKTORU, následně DYMYTRY, obě kapely odehrály sety o čtrnácti skladbách, aby na závěr opět opanovali stage společně a zakončili velký večer třemi songy v plné sestavě. Monster Meeting tak dostal svému ambicióznímu názvu do posledního punktu.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace