TOP 5 videoklipů týdne: Je v pořádku nebýt v pohodě, zpívá Demi Lovato. S novinkami se hlásí i 7krát3 či Marthy

Vydáno 15.09.2020 | autor: Kateřina Nováková

Je tady úterý a s ním i náš pravidelný přehled nových videoklipů. S vizuály se tentokrát hlásí multiinstrumentalista Marthy, jehož debutová deska 1985 vzešla ze spolupráce s Borisem Carloffem. S novinkami přichází i 7krát3, Nik Tendo nebo rapper Kali. Ze zahraničí stojí za pozornost kolaborace DJe a producenta říkajícího si Marshmello a Demi Lovato

TOP 5 videoklipů týdne: Je v pořádku nebýt v pohodě, zpívá Demi Lovato. S novinkami se hlásí i 7krát3 či Marthy TOP 5 videoklipů týdne: Je v pořádku nebýt v pohodě, zpívá Demi Lovato. S novinkami se hlásí i 7krát3 či Marthy


Marthy
opěvuje pokornost a skromnost

Multiinstrumentalista a skladatel Marthy představuje po vydání alba 1985, které produkoval Boris Carloff, singl Pokorná Petra. Je o slečně, která o sobě pochybuje, a přesto ji chce každý chlap. Tvorby klipu se ujal tým FEROproduction v čele s Adrianem Janečkou a Alexandrou Hraškovou.

Kali upozorňuje na jeden z hlavních problémů 21. století

Song s osvětovým zaměřením si přichystal slovenský rapper Kali. Skladbou Nenechajme to plávať upozorňuje na míru znečištění řek a životního prostředí celkově. 

7krát3 vzpomíná na povedený křest 

Koncem července pokřtil člen labelu Bigg Boss 7krát3 svoje album dvojicí koncertů na Střeše Radosti. Záznam postříhaný na skladbu Roky vychází a reflektuje parádní náladu, která tam panovala. 

ROZHOVOR | 7krát3: Jestli mám ještě čas na deku a brko? To si kuř!

Marshmello a Demi Lovato vzkazují: je ok nebýt v pohodě

O tom, že je v pořádku nebýt vůbec v pohodě, zpívá Demi Lovato v novém songu DJe a producenta Marshmello. Skladba má podpořit všechny, kteří trpí duševním onemocněním a motivovat je k tomu, aby svůj problém začali beze strachu řešit. Song se pojí k projektu Hope For The Day.

TOP 8 videoklipů týdne: Demi Lovato zpívá španělsky, Richard Krajčo ždímá emoce

Nová deska Nik Tenda z Milion+ je na spadnutí

Nové album Nik Tenda vyjde už 18. září pod názvem Lunazar. V klipu k songu Já to miluju je z něj ohromný sympaťák s rohami a dost pekelným podkresem. Další parádní výrobek s labelem Milion+.

Text: Kateřina Nováková

Témata: Kali, Marthy, Marshmello, Demi Lovato, 7krát3, Bigg Boss, Boris Carloff, Nik Tendo

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít