Právě vysíláme

Mariah Carey pracuje na novém vánočním singlu se dvěma známými hosty

12. října 2020 11:10
Mariah Carey pracuje na novém vánočním singlu se dvěma známými hosty

Zpěvačka Mariah Carey připravuje nový vánoční singl. Fotka ze studia naznačuje, že se na singlu podílely dvě další slavné zpěvačky. Máme se na co těšit!

Hvězdná trojice

Mariah Carey na Twitteru sdílela fotku, na níž se vyskytly tři židle s iniciály „MC“, „AG“ a „JH“. Z příspěvku je jasné, že americká zpěvačka pracuje na novém vánočním singlu. Otázka ale zní: S kým?

 

Mnoho fanoušků si myslí, že si Mariah na novém singlu zazpívá po boku Ariany Grande a Jennifer Hudson. Tyto dvě hvězdné zpěvačky mají stejné iniciály jako židle na fotce. Ariana se ke spekulacím zatím nevyjádřila, ale Jennifer před týdnem na Instagramu sdílela fotku, jak něco nahrává ve studiu.

Ne všichni jsou ale přesvědčeni, že nový příspěvek od Mariah Carey prozrazuje spolupráci se dvěma zpěvačkami. Někteří se totiž domnívají, že iniciály patří hercům Andrewu Garfieldovi (známý z filmu Sociální síť) a Jonu Hillovi (ze snímku Vlk z Wall Street).

Která skupina je tedy blíž k pravdě? To se zatím neví. My ale věříme, že nám Mariah v brzké budoucnosti prozradí, oč tu jde.

Zdroj: NME, Twitter, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat