Právě vysíláme

Dojemné: John Legend vzdal písní hold své manželce, která přišla o miminko

17. října 2020 13:10
Dojemné: John Legend vzdal písní hold své manželce, která přišla o miminko

Zpěvák John Legend vzdal hold své manželce Chrissy Teigen pouhé dva týdny po bolestivé ztrátě jejich miminka.

Udílení cen Billboard Music Awards znamenalo první velmi emotivní vystoupení zpěváka, které věnoval manželce Chrissy Teigen poté, co přišli  o syna Jacka.

„To je pro Chrissy,“ řekl John před zahájením vystoupení. Poté, co seděl za klavírem, začal zpívat píseň ze svého nejnovějšího alba Bigger LoveJohnovi praskal hlas, když zpíval emotivní texty: „Nebojím se o nás a nikdy jsem se nebál. Víme, jak příběh končí. Nikdy se nezlomíme.

Zpěvák zveřejnil video na Instagramu, kde se na emotivní vystoupení můžete podívat a poděkoval fanouškům za jejich přání a modlitby. „Tohle je pro Chrissy. Miluji a vážím si tě i naší rodiny. Zažili jsme spolu vzestupy i nejnižší pády. Sledovat, jak nosíš naše děti, bylo tak dojemné a pokorné. Jsem v úžasu z tvojí síly, předvedla jsi ty nejnáročnější okamžiky,“ vyznal se Legend v příspěvku.

John dále vysvětlil význam písně: „Věřím, že pokud budeme kráčet touto zemí, budeme se navzájem držet za ruce skrz každou slzu, skrz každý vzestup a pád dolů, při každé zkoušce. Slíbili jsme si to v den naší svatby před sedmi lety a každá výzva, které jsme čelili, učinila tento slib silnějším a odolnějším. Naše láska zůstane. Nikdy se nezlomíme.“

Před Johnovým vystoupením ocenila Johna a Chrissy za jejich sílu zpěvačka Kelly Clarkson„On i Chrissy  mají tento vřelý způsob, jak nás pozvat do svého světa. Výšky i pády. Moje srdce – očividně všechna naše srdce – jsou s vámi oběma v této velmi těžké době. Jsem vděčná, že s námi i nadále sdílíte své světlo a svůj talent.“ Kelly poté nazvala představení velmi speciálním a přiznala, že je možná jejím nejoblíbenějším.

 

Chrissy tragickou zprávu sdílela se svými fanoušky na Instagramu„Jsme šokováni a v takové hluboké bolesti, o které jen slyšíte, takové bolesti, jakou jsme nikdy předtím nepocítili. Nikdy jsme nebyli schopni zastavit krvácení a dát svému dítěti tekutiny, které potřeboval, a to navzdory vakům a vakům s transfuzí krve. Prostě to nestačilo,“ přiznala zlomená Chrissy v příspěvku, kde odkryla velmi smutné fotografie, na kterých je zachycena naprosto zlomená v nemocnici po ztrátě miminka.

Zdroj: Instagram, Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat