Nový Spark
venku od 2. dubna
METALLICA ve spárech zpěvačky Miley Cyrus. Jak tohle dopadne?

METALLICA ve spárech zpěvačky Miley Cyrus. Jak tohle dopadne?

Sedmadvacetiletá americká zpěvačka, skladatelka a herečka se podělila o informaci, že pracuje na albu předělávek METALLIKY.

Popová megastar se s partou kolem Jamese Hetfielda potkala vloni v lednu při příležitosti tribute show Chrisu Cornellovi „I Am The Highway“ a v létě na festivalu v Glastonbury dokonce coverovala jejich nejslavnější baladu „Nothing Else Matters“. Nyní to vypadá, že svou lásku ke skupině posouvá na úplně novou úroveň.

„Na albu jsem začala pracovat už před nějakým časem a teď jsem se k práci zase vrátila,“ potvrdila v rozhovoru pro Interview Magazine s tím, že tvůrčí proces je nyní opět v plném proudu poté, co se vše zkomplikovalo pandemií koronaviru.

A to není vše. Miley Cyrus by koncem letošního roku měla vydat album „She Is Miley Cyrus“ a už dříve prozradila, že by mělo jít o „vcelku rockovou nahrávku“. „V jednu chvíli mě napadlo, že bych měla pokračovat v popu, který umím dělat, ale zároveň cítím, že taková prostě nejsem. Takže jsem se pustila do rockové nahrávky.“

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace