Právě vysíláme

Premiéra: Karin Ann představuje hororový singl z desky, na které pracuje s producentem Yungbluda

26. listopadu 2020 9:00
Premiéra: Karin Ann představuje hororový singl z desky, na které pracuje s producentem Yungbluda

Mladá slovenská zpěvačka Karin Ann vydává další singl z připravovaného EP, které vzniká pod dohledem zkušeného Matta Schwartze, který spolupracoval s Yungbludem nebo Massive Attack, a slovenského producenta Tomi Popoviče.

Skladbu I Yearn For Agony doprovází videoklip, který čerpá z hororové tématiky. Zpěvačka, jenž s prvním singlem nedávno zabodovala kromě českých rádií i v Německu, Polsku, Maďarsku či Slovensku, se tentokrát podílela na scénáři i režii hudebního videa.

I Yearn For Agony je pro mě velmi vizuální písní. Když jsem psala scénář ke klipu, okamžitě mi na mysli vytanul koncept, který čerpá ze strašidelných příběhů, hororů i kriminálních případů. Celý vizuál jsem koncipovala filmově a záměrně jsem se snažila, aby bylo video pro diváky mírně nepříjemné,“ popisuje zpěvačka.

Skladba I Yearn For Agony je podle Karin Ann o nejtemnějších částech její mysli v době nejtemnějších období. „Byla jsem dlouho v životě v rozporu sama se sebou. Pořád jsem se sebe sama ptala, proč nemohu být takovou, jakou mě chtějí lidé mít. Všechno jsem si vyčítala, každou věc jsem v sobě stále rozebírala a řešila, a to mě přivedlo do psychických stavů, které se dají přirovnat k agónii. A o těchto stavech ta píseň je,“ říká Karin Ann, která doufá, že by skladba mohla promluvit k lidem, kteří prožívají něco podobného. „Kdyby pomohla i těm, kteří si ničím takovým neprošli, aby pochopili, jaké to je, byla bych šťastná,“ uzavírá.

Články, které by tě mohly zajímat