Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Žhavá Nelly Furtado je minulostí: Zpěvačka se ostříhala, přibrala a změnila k nepoznání

Žhavá Nelly Furtado je minulostí: Zpěvačka se ostříhala, přibrala a změnila k nepoznání
Zdroj: Archiv
+ Dalších 5 fotografií
narozeninová proměna
Zpěvačka Nelly Furtado (41) dříve patřila k nejžhavějším zpěvačkám, ba dokonce ženám světa. Pyšnila se dokonalou štíhlou postavou a při pohledu na ni se nejen pánům podlamovala kolena. Sexy Nelly je už ale minulostí, ostříhala si vlasy a dala přednost postavě krev a mlíko. Zpěvačka dnes slaví jedenačtyřicáté narozeniny a na ulici byste ji už nepoznali.

Ohnivá zpěvačka plná sex-appealu Nelly Furtado je minulostí. S přibývajícím věkem je Nelly spíše než svým zpěvem známá svými neustálými váhovými výkyvy.

V dobách její největší slávy kvůli své postavě pravděpodobně hladověla a časem jí to její tělo v podobě viditelného jo-jo efektu vrátilo.

Zpěvačka se dnes sice nechlubí superštíhlou postavou snů, za kterou se otočil nejeden člověk, zato ale vypadá spokojeně a její partner může usínat s klidnějšími myšlenkami.

Ze sexsymbolu se stala sympatická mamina

Nelly Furtado rozjela svou hvězdnou kariéru raketovou rychlostí. První velký úspěch zaznamenala již v jedenadvaceti letech, kdy získala prestižní cenu Grammy. Kariéru ale musela dát na chvíli bokem, jelikož se jí o dva roky po získání ocenění narodila dcera.

Jeden z největších úspěchů zaznamenala v roce 2006, kdy navázala na své první album a spolupracovala s umělci největších jmen. Její klipy a vystoupení bývaly žhavé, divoké a plné sex-appealu.

Dnes už má dny největší slávy Nelly za sebou. Její zjevnou nadváhu ještě doplnil krátký účes a Nelly Furtado už působí spíše jako sympatická mamina.

Podívejte se v galerii, jak se ikonická zpěvačka za léta proměnila.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy